Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

41 yaşımdayım ama kendimi çok küçük hissediyorum!?

Sakar_Şakir_60

Aktif Üye
Konular
776
Reaksiyonlar
854
Şimdi 41 yaşımdayım ama kendimi çok küçük hissediyorum yoksa bu kullandığımız ilaçlardanmı kaynaklanıyor?

Şizofreni ile Atipik Otizm var bende.
2012 TEMMUZ dan bu yana düzenli tedavi.

@Sakar_Şakir_60, Hayır forumdaş bu tamamen senin tabiatınla alakalı, yani yaratılışın bu şekilde ise kabul et ve devam et, bazılarımız olgun bazılarımız çocuksu karakterlere sahip olabilir bu insan tabiatı.

@Elijah, örneğin dışardaki çocuklara bakıyorum aklımdan şöyle geçiyor "BEN ONLARDAN DAHA ÇOCUĞUM" diyorum kendi kendime.

Enerji dolu olmakta bunda etkili olabilirmi?

Ruhlada alakalı olabilir bu durum.

@enesgntrkn, mutsuz etmiyor bu durum beni.

Bence bu his senin lehine hatta kendini olduğundan genç hissetmeyen hastadır.Ben mesela 36 yaşındayım kendimi daha yaşlı hissediyorum bu demek ki vücudda yolunda gitmeyen bir şeyler var.Annemi kaybettikten sonra daha da yaşlandım.

İyi değil bence
Ben 34 yaşındayım
16 17 yaşımda hissediyorum
Psikiyatrik tedaviye başladığım yaş da 16-17 idi
Bi alakası var mıdîr hastalıklarla ilaçlarla bilemedim

Benim engel asperger sendromu.Çocuksuyum.29 yaşındayım ama olgun hissetmiyorum.Hayatimda hiç çalışmadım herhangi bir işte.Korkuyorum insanlardan hiç arkadaşım yok.Calismaya hiç hevesim yok.Para kazanma çabam yok paraya ihtiyacım var elbette.Zengin değilim.18 yaş civarı hissediyorum kendimi.

Eğer mutsuz etmiyorsa keyfini sürün. Genç hissetmek, diri hissetmek güzel duygudur. Hayata farklı açıdan pozitif bakış açısı sağlar. Tam terside olabilirdi. Kendini yaşlanmış hisseden insanlar var. @Sakar_Şakir_60,

@Sakar_Şakir_60, bu hastalık değil, çoğu insanda olan bir şey. Özellikle evlenip çoluk çocuk sahibi olmamışsan , kendini daha 20 lerinde hissediyorsun. Bende öyleyim hastalıktan sebep 7/24 evde geçen bir hayat. Sanki yaşlanıyorum ama sadece sayıdan ibaret gibi. İnsanın ruhu hiç yaşlanmıyor herhalde. Yunus Emre'nin de dediği gibi "Ölürse ten ölür, canlar ölesi değil"

Ben de 42 yaşındayım. Aile hayatında haksızlık adaletlisizlik İş hayatında aynı şekilde adaletsizlik, haksızlık ne bileyim hiç kendi yaşımı fark edemiyorum. Zaman su gibi akıp gitmiş . 90 lı yıllardaki çocukluğumu özlüyorum valla. Şimdi herkesin elinde telefon var. Telefona bakıyorlar. Ben mi eski günlerde gibi çıkıp oynamak isterdim. Gruplu saklanbaç, yaka topu, Kuka, gol atan kaleye. O zaman izleyerek büyüdüğümüz aktörler bir bir vefat etti. Nostalji filimleri izliyorum şimdi ama izlerden filimlerdeki tüm aktörlerin öldüğü izlenimine kapılıyorum. Fatma girik Cüneyrt Arkın Tarın Akan, Filiz Akın Kema Sunal, yardımcı rollerdeki aktörler vs. o zaman artık yolun sonuna geldiğimi anlıyorum. kendimi 50 60 gibi görüyorum.

Ben de 8 haziranda 45 yaşına gireceğim ama bunu söyleyince insanlar şaşırıyor

:giggle: Yaşını hiç göstermiyorsun diyorlar ama bu durumdan şikayetçi değilim. Bilakis hoşuma gidiyor

Bende 32 yaşındayım ama 25 filan gösterdiğimi söylüyorlar. KPSS kursunda sınıfta en büyüklerden biri benim ama kimsenin durumdan haberi yok. Bilmelerinede gerek yok

@Sakar_Şakir_60, neden olmasın? Güçlüklere karşı çelik tel kadar güçlü olacağız ama günlük hayattada çocuksu samimiyetimiz neden olmasın? Sonuçta hepimiz insanız.

ben de böyle hissediyorum, 35 yaşımda olmama rağmen, sanırım pek olgun değilim.

@gokhan29 ben de senin gibiydim, 32.5 yaşına kadar hiç çalışmamıştım. Herhalde aspergerli insanlarda çalışmama bayağı yaygın.

örneğin dışardaki çocuklara bakıyorum aklımdan şöyle geçiyor "BEN ONLARDAN DAHA ÇOCUĞUM" diyorum kendi kendime.
Arkadaşlar kendini genç hissetmekten bahsetmiyor, kendini yaşıtlarından daha çocuksu hissettiğini söylüyor, yani hatta çocuklardan bile daha çocuk gibi demiş zaten, çoğunuz yanlış anlamış.

@Elijah, evet çocuklardan daha da saf hissediyorum. Aklım sanki onlarınkinden daha az imiş gibi hissediyorum.

Sadece beynen böyle hissetmiyorum fiziken de aynı duyguları hissediyorum.

ACABA BENİM BEYNİMDE BİR ANORMALLİK Mİ VARKİ?

Üst Alt