Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%41 raporumla emeklilik..?

erdokuru

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Ben tekrar istendiğinden heyete girdim sol göz görme kaybı ile % 41 oranla rapor aldım ve Ankara onayının ardından vergi indirim belgem ile birlikte rapor bana ulaştı,ssk gün sayım 5850 ve 17yıl sigortalıyım sanırım emekliliği hak ettim şimdi ne yapmalıyım?
ayrıca,raporun başka avantajları varmı?
Raporumun Rapor kullanım amacı bölümünde;
Sosyal yardım
2022 sayılı yasa
Sakatlık indirimi ve Özürlü kimlik kartı sütunları işaretli bu durumda nelerden faydalanabiliyorum?

Desteğinizi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler

arkadaşlar 08.1996 sigorta başlangıcım ve tavandan ödenmiş 5.475ssk günüm var, %40raporum ile emekliliğe hak kazandım işlemleri için 10gün önce başvuruda bulundum, maaş bağlandığında bilgi vereceğim.
%40 raporla emekli olabilmek için hizmet süresi şartı 17yıl, sigorta süresi şartı ise 3.950gün'dür

%41 oranla emekli olmak sonuç bildirimi

Arkadaşlar,

%41 oranımla ve 5683gün ve 17yıl hizmet süresi ile ile emekli oldum ve maaşım bağlandı, çok şükür, herkese tavsiye ederim, bence noral emekliliği bekleyenler hiç beklemesin hemen başvursun.

saygılar, selamlar

Erdoğan Bey merhaba,benim de yüzde 41 oranında raporum var.5683 gün 17 yıl ile ne kadar engelli maaşı aldınız?Bir de sigorta primleriniz ortalama ne kadardan yattı?

Aradım açmadınız.Diğer arkadaşlara da yol göstermek açısından burada cevap vermeniz daha uygun olur.Sigortaya yatırılan ortalama brüt ücretinizi yazar mısınız?

Merhaba Arkadaşlar,

En son 30gün üzerinden yatan SSK 4.711tl, maaş bağlandı 1.688tl
selamlar

Hayırlı olsun. :)

Maaş detaylarını lu başlığa yazarsanız çok yararlı olur: Kaç gün sigortalılık ve prim günü ile ne kadar emekli maaşı alıyorsunuz?

erdogan kardeş dıger aylar hep 4.711denmı yattı bende kararsızım pekı ssk sıtesınden hesaplattınızmı maaş aynımı çıktı yardımcı olurmusnuz

Tarum 41 kardeş son yatan 4711, ondan önce bildiğin gibi geçmiş dönemler bazında yatan rakan düşmektedir.
evet arkadaşlar diğer detaylar şöyle,
toplam gün sayısı. 5615
SSK başlangıç 01.02.1996
emeklilik tarihi. 02.10.2013
toplam yatan prim. 419.712.005
Rapor oranı. %41 göz
bağlanan maaş. 1.700civarı - 2014 ocak zammı hariç

Gözünüzde görme kaybına sebep olan rahatsızlık nedir mahsuru yoksa öğrenebilir miyim? Benimde sol gözümde bahsettiğiniz oranlarda (keratokonus) görme kaybım var ama hiç hesaba katılmamış o yüzden merak ettim. Hayırlı günler.

selam arkadaşlar benim 2022 maaşım kesildi ama ötv indirinden yararlanıp otomobil ala bilirmi 2022 maaşı kesilir diye duydum bu ne kdar doğru bu sabah tv de duydum bu konuda bana bilgi verirmisiniz arabayı alınca maaş kesilirmi

merhaba

trafik kazası sonucu sol göz retine depoltmanı var,tedavisi yok ve sol gözde %60-65görme kaybına sebep oluyor, ilaveten kurula girerken bunuda belirtirseniz raporunuzun oranını yükseltebilir.

mrb erdogan bey ben murat dun telde konuşmuştuk detayları konuştuk sızınle tekrardan teşekkür ederım aldığınız maaş çok az benım suan prım 350 prım 6860 bana 1750 dedıler kurumdan arkadaşa hesaplattım neyse arkadaşlar bılsın dıye paylaştım bunu sızede teşekkür ederım erdogan kardeş

Üst Alt