Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar formda yeniyim bir konuda bilgilendirilirsem sevinirim ben ½40 vergi indiriminden emekli oldum bu durumda benim ötv siz arac alabilirmiyim
ötv aracı alman ıcın rapor oranı %90 olması lazım şayet özel donanım kullanılması gereken bır arac alırsan öyle bır engelın varsa o zaman oran şartı yok
Özel tertibatlı araç kullanman gerekiyorsa oran önemli değil,ötv den faydalanırsın.özel tertibata gerek yoksa Özür derecenin yüzde 90 olması gerekiyor.onuda senin kullanmana izin yok zaten. Seni taşımak için başkası senin üzerinden ötv siz araç alır.
Tüm engellilere vergilerden muaf araç alımı hakkı isteyebilmek için nereye dilekçe yazabiliriz ? Ayrıca maaş lara ek olan vergi indirimi de çok düşük. Sanırım aylık ödediğimiz verginin %10 u filan bize kalıyor. Ne kadar düşük bir indirim. Bu iki konu ile ilgili acil imza kampanyası ile ilgili bakanlıklara kurumlara kampanya dilekçesi göndermeyi öneriyorum.