Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporumla EKPSS'ye girmek için ne yapmalıyım?

ahmet1994

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bn yeni yüzde 40 rapor aldım ama bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum EKPSS ye girebilmek için bana yardımcı olur musunuz???

2016 ekpss ye girebilirsin... Başvuru tarihleri tahminimce 10. Ayda aciklanir su tarihler arasi diye

Ama ben herhangi biyerlere başvurmadım sadece raporu aldım nereye başvuracam ösym de değişiklik yapılsın diye.

başvurmak için yapman gerekenler başvuru kılavuzu yayınlandığı zaman ortaya çıkar o dönem ösym bürolarına giderek https://ais.osym.gov.tr/ sitesindeki profil bilgilerini de güncellersin

Peki şimdi herhangi bir müdürlüğe başvurmayacak mıyım? Bir yerden öyle duydum da

Bir şey yapmana gerek yok sınava başvurular başladığı zaman engelli raporunla birlikte aile bakanlığına gidip gerekli işlemleri yaptıracaksın sonra ösym başvuru merkezine başvurunu yapacaksın.Şimdilik yapman gereken bir şey yok.

Tşk ederim arkadaşlar ben epilepsi (sara) dan aldım yüzde 40 raporunu sizce bi sorun la karşılaşır mıyım??

ekpss ye girersin ama sınav kolay değil ümitlenme. liseden 90 puan alırsan atanma şansın olur. 80 ve aşağı puan alırsan zor.

Bn sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümü mezunuyum ondan rahatım sanki biraz :)

Üst Alt