Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 raporum var. Araç vergisinden muaf olabilir miyim?

alisengul

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
şuan 17 yasındayım 18 yasında maaşa bağlanacağımı söylüyorlar ama ben araç konusunda en çok bilgi almak istiyorum %40 raporum var sol ayaktan ; bu raporun bana ne gibi faydaları olabilir yardımcı olursanız sevinirim :)

Ali bey , sol ayaktan engelli iseniz başka engelliniz yoksa H sürücüsü olur otomatik vites araç kullanır raporu alırsanız ötv ve mtv den muaf olabilirsiniz.

işitmeden dolayı raporum var %44 mtv ve ötv den yaralanabilirmiyim

sergen bey , sadece işitme engelli iseniz , ÖTV ve MTV den yararlanamassınız.

merhabalar,

%40 vergi indirimli raporum var, sağ ayak perthes sekeli+astım hastasıyım. Ben bu raporumla ötv ve mtv muaf araç alablir miyim?

aliyılmaz
bu elinizdeki raporda özel tertibatlı araç kullanabilir ,H sınıfı ehliyet alabilir yazıyorsa alabilirsin.
yazmıyorsa eğer tekrar heyete girip bu ibareli rapor almanız gerekir.

sayın kazazede,
bu raporum sadece vergi indirimi içindi, dediğiniz ibarelerin hiç birisi yok. :(

Tekrar rapor alırken acaba yukarıda belirttiğim engellerimden dolayı ben H sınıfı ehliyet ve ötv mtv muafiyeti için tekrar rapor alabilir miyim? Heyet bu engeller için hayır der mi? Bunu merak ediyorum.

Sizden yada tecrübeli forumdaşlardan bilgi rica ediyorum.

Üst Alt