Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 40 rapor olması araç alımı için yeterli mi?

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Araba alırken vergi indirimi her engelli vatandaşa var mı ? Rapor oranı %40 üzeri olan herkes yararlanabiliyor mu ?

Anlamadım. Vergi İndirim hakkım mı yok. Yoksa araba hiç mi alamayorum ? Bizim araba kullanmamız yasak mı ?

Ehliyet alıp alamayacağınız doktorun insiyatifinde bir durum, biz kesin olarak birşey söyleyemeyiz. Ancak ehliyet alsanız dahi araç alırken ötv-mtv'den muaf olamazsınız.

selamlar benim sag gozum protez seker hastasiyim v.s 100 de 73 raporum var arac alabilirmiyim acaba

falkon,
alamazsınız, çünkü hem engeliniz ortopedik değil hem de rapor oranınız % 90'ın altında.

Ayrica %90 uzerinde rapor alip ortopedik rahatsizligi olmayan kisiler otvsiz aldiklari araclari kendileri kullanamaz.

hatti;
kendileri kullanabiliyorlar ..

fakat tek goze ehliyet veriliyor vede obur gozumde her hangi bir sorun yok neden arac alamiyorum anlamadim

Üst Alt