Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 rapor alırsam hemen emekli olabilir miyim?

finanscı

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum yardımlarınız için şimdideb teşekkürler
benim sigorta başlangıcım askerden önce şuanda 9400 günüm var askerlik buna dahil değil askerliği ekletirsem maaşta artma olurmu birde %40 rapor gelirse hemen emekili olabilirmiyim işyerinde çalışan engelliler için vergi ödenmiyor bu odenmiyen kısım çalışan maaşına ekleniyormu teşekkürler

Mehmet bey, ilk sigortalı olduğunuz tarih nedir?

O halde defterdarlıktan sakatlık indirim hakkı elde ettiğinizde erken Yaşlılık emekliliği için sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz. Emekliliğiniz şimdiden hayırlı olsun.

şimdi emeklimi oluyorum?

selam arkadaşlar ankaraya giden raporum %64 olarak onaylanmış inşallah sizlerinkide biran önce onaylanır şaka gibi yaşı bekliyordum şimdi emeklilik dilekçesi vericem allah herkezin gönlüne göre versin sizlerde çok yardımcı oldunuz bana sağolun var olun sağlıcakla kalın

Hayırlı olsun Mehmet bey. Bir an evvel sonucu alırsınız inş. şimdiden güle güle harcayın. :)

Gözünüz aydın :)
Darısı tüm isteyenlerin başına bol maaşlı olarak

hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler:)

mehmet bey sadece meraktan soruyorum 9500 gün prim ödemeniz var toplam prim tutarı ödemesi nedir.

216.000 tl sgk sitesinde 1.600 civarı maaş alırsın diyor ama bi arkadaşımda ordan bakmış 1.300 göstermiş ama 1850 tl maaş bağlanmış ne kadar doğrudur bu sgk sistemi?

Üst Alt