Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

4 yıldır emekliyim. Eski işyerim bilgim dışında sigortalı çalışan olarak işe giriş yapmış!?

kabuloglu

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
2
ENGELLI EMEKLIYIM 4 YILDIR
2010 YILINDA BIR ISYERINDE 2 GUN CALUSTIM CIKTIM AMA SONRADAN 10 YERDE CALUSTIM BASKA ISLERDE
BU SIRKET 28.01.2025 TARIHINDE BANA GIRIS YAPMIS ISE AMA HABERIM YOK
BUGUN TESADUF EDEVLETIME GIRDIM CALUSMA HAYATI EMEKLILIK KISMINA GIRDIM
Sosyal guvenlık kayıt dogrulamayı tıkladım karsıma bu sırket cıktı.
BEnde sgk subesıne gıderek durumu anlattum tc gırıyolar yok oyle bırsey dıyolar
170 arıyom yok dıyolar. Ama benım edevlette gorunuyo sosyal guvenlık kayıt dogrulamada bu ılerde sorun olurmu bana bır akıl verın ben napayım baska

@OturanBoğa

Sana istediğin aklı veriyorum.

Madem İzmir’de ikamet ediyorsun. O zaman tırmanabilirsen Alsancak Saat Kulesine tırmanacaksın.

“Ey ahali” diye başlayarak durumu bağıra bağıra anlatacaksın. İnsanlar yavaş yavaş etrafında toplanacaklar. Sana “adam delirmiş” diyenler elbette çıkacak ama aldırma sen onlara.

Derdini anlatıp kimsenin bu konuda sana yardımcı olmadığını avazın çıktığınca haykıracaksın, aksi halde intihar edeceğini söyleyeceksin (ama sakın öyle bir şey yapma Allah korusun-blöf).

Polis gelecek, medya gelecek, televizyonlara çıkacaksın, haber olacaksın. Sosyal medyada yer alacak bu eylem.

İşte o zaman belki derdine bir çare bulmak devletin aklına gelir. Çünkü devlet kayıtlarında bir hata oluştu mu ayıkla pirincin taşını. Çünkü bu ülkede problemler sosyal medyaya düşmeden çözülmüyor.

Allah yardımcın olsun kardeşim.

Ya da CİMER’e güzel bir yazı yazacaksın.

işe giriş çıkış bildirgesi var edevlette orada görünüyor mu ona bak orada görünmüyorsa sorun yoktur. ayrıca varsa şirket bilgileride çıkar bildirgeyi indirerek

@Laves85 bahsettiği gibi E-Devlette işe giriş bildirgesine ulaşabilirsiniz. Eğer yoksa, belki işveren hatalı bir işlem yapıp düzeltmiş olabilir.
Sosyal Güvenlik Merkezine E-Devlet sorgulamasını gösterseydiniz. Eğer içiniz rahat etmiyorsa, SGK' ya mail atarak durumu izah edip teyit talep edebilirsiniz.

Üst Alt