Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%38,75 verilen engeli raporunu nasıl %40'a yükseltebilirim?

qramses42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 29 yaşındayım bir iş kazası sonucu omurgama 16 platin takıldı 38.75 süresiz engelli raporu verdiler üç kere itiraz ettim ve 3 kere heyete çıkmamın sonucu aynı kaldı ne yapmam gerekiyor konya ilindi yaşıyorum yardımcı olacak arkadaşların yazmasını rica ediyorum

@qramses42, Geçmiş olsun 3 sefer aynı oran verilmişse karar doğrudur büyük ihtimalle. %40 ve üzeri oran alabilmeniz için mevcut hastalığınız üzerinden yapacak birşey yok gibi görünüyor.

Başka bir hastalığınız oluşursa ve o sebeple %5 veya %10 küçük bir oran daha alırsanız ancak o şekilde %40 ve üzeri oranınız olur.

@qramses42,

Başkaca rahatsızlıklarınız var mı.. İşitme sorunu, görme sorunu, Böbrek yetmezliği v.s var ise bunlarıda ilave ettirebilirsiniz

geçmiş olsun, %40 olmasının çokta bir faydası yok artık. yine de istediğini alırsın inş.

Üst Alt