Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%35 skolyoz için hangi oranda işgücü kaybı verilir?

celal dogdu

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
%75 skolyozum vardı, amelıyatla %35 dusuruldu. ameliyatta boyda boya platin takıldı ve sureklı kalacak. bu sekılde yuzde kac sakatlık raporu alırım?
askerdende muafım

tesekkurler..

kıfoskolyoz hastalarına verılen oran

ben 1996 da kıfoskolyozdan amelıyat oldum 2001 senesınde basvurdugum ankara numune hastanıesınden yuzde 40 rapor aldım. emekllıgım yaklastıgı ııcn malıyeye bas vurdum. tekrar rapor almamı ıstedıler. bende yıne numune hastanesıne gıttım uc gunluk ezıyetın ardından raporu heyete ulastırdım bız sıze gondercez dedıler ve rapor elıme ulastı oran yuzde 20 malesef oncekı raporumda yazan devamlı ıbare sı olmasına ragmen sımdı bana bu oranı verdıler. sızı uzmek ıstem ama sımdı bu oran verıyorlar emeklı olmayı beklerken sımdı 56yasımıza kadar bekleyın dıyorlar kısacası

evet haklısın arkadaşım ben bundan8 ıl evvel aldım raporumu 40 verdiler ben ameliyatta olmadım bana demesmi sen benden de sağlamsın diyo körmüsün dedim en sonunda doktora o kadar sinirlenmiştimki bir haftadır sabahın köründe hastaneye gidip geldim benle pazarlığa oturdu adam ya bide diyo 45 verebilirim anca dedi tamam dedim artık havada bulut sen maluliyeti unut dedim kendime :(

anlamadıgım ıs bulmak ııcn ıstersen oran yuksek oluyor emeklılık olunca hemen ıkı katı dusuyor elımdekı rapor ıs bulmak ııcn gecerlı ama emeklılık ııcn degıl nasıl ıs ya

Üst Alt