Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
size anlatamadım herhaldee bunu kabullenmiyorsunuz siz tarım bakanlığına bağlısınız diplomanda ne yazıyor tarım bakanlığı,diğer bir konu hastanede sen idrar inceledinmi,gaita inceledinmi hangi parazit var biliyonmu böyle sadece herşeyi cihaz yapmıyor canımm.Mutlaka manuel kısmıda var.Kaldıki yapamasssın demiyorum öğrenirsin ama senin mesleğin o değil.Sen HASTANEDE değilsin.Yıllarca sizin gibiler yuzunden çektik,açıkta kaldık.maaslarımız siizin gibler yuzunden düşük alıyorlar bir iki şey öğretiyorlar sonra başımıza laborant kesiliyorsunuz.Sen hiç besiyeri inceledinmi hangiş bakteri dirençli hangi bakteri dirençsiz.Sana söylediğim gibi bimere başkasının hakkını isteyeceğinize biraz kendi hakkınızı isteyin kadro açılmasını isteyin.Ben diyormuyum ben neden 3021 tercih etmiyommm.Sen benden biraz yuksek alcan en güzel şehiri benim yerime yerleşecen ve ben senin kadroyu seçemiyecem.1O yıldır bu davayla uğraşıyorumm.Herkes Kenidi işini yapsınnn....