Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
size anlatamadım herhaldee bunu kabullenmiyorsunuz siz tarım bakanlığına bağlısınız diplomanda ne yazıyor tarım bakanlığı,diğer bir konu hastanede sen idrar inceledinmi,gaita inceledinmi hangi parazit var biliyonmu böyle sadece herşeyi cihaz yapmıyor canımm.Mutlaka manuel kısmıda var.Kaldıki yapamasssın demiyorum öğrenirsin ama senin mesleğin o değil.Sen HASTANEDE değilsin.Yıllarca sizin gibiler yuzunden çektik,açıkta kaldık.maaslarımız siizin gibler yuzunden düşük alıyorlar bir iki şey öğretiyorlar sonra başımıza laborant kesiliyorsunuz.Sen hiç besiyeri inceledinmi hangiş bakteri dirençli hangi bakteri dirençsiz.Sana söylediğim gibi bimere başkasının hakkını isteyeceğinize biraz kendi hakkınızı isteyin kadro açılmasını isteyin.Ben diyormuyum ben neden 3021 tercih etmiyommm.Sen benden biraz yuksek alcan en güzel şehiri benim yerime yerleşecen ve ben senin kadroyu seçemiyecem.1O yıldır bu davayla uğraşıyorumm.Herkes Kenidi işini yapsınnn....
Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.
Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.
Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.
Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.
Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.
Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.