Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3000 rakamı resmi değil, kendimize gelelim!

1. Yerleştirme ocakda yaptıkları yerleştirme nimet gbi temmuz da da alacaz diolar sınav yaptın tabi alacaksın hey Allahım ya

Biri kubuzoğluna yasal %3 engelli çalıştırma zorunluğunu hatırlatsın ve rakamın şu anda 70-75 bin arası olması gerektiğini vurgulasın. Adam 35 bin hiç te az değil demiş. Hayret bir şey. Kendisinin kim olduğunu bilemiyorum ama ulaşabilen Başbakanımıza ulaşarak bu Kurnazoğlunu şikayet etsin. Pardon Kubuzoğluydu galiba.

*subatta 2012 omssye gore atatdılar.bu 3000 kısıyı ıkıncı olarak mı kastedıyor acaba ?
ben sanki 3000 ek diye anlamıstım :(

Lisans için konuşuyorum. 63-70 puan arası branşına göre atanan bir çok mühendis var. Üstelik mühendis kadrosunda. 70 için fazla umut diyen arkadaş ne diyeceksin bu olaya. Üstelik 2012 1. Atamada. Listeyi google de aratıp bulup bakabilirsin. Önemli olan hak yedirmemektir. 50 tane bir mühendislik için kadro geliyorsa, her mühendislik dalı için en az 5 kadro gelmeli. Bu bir haktır. Sonra adama branşına göre mühendislik kadrosu gelmesin, adamın puanı 70 küsür olsun ama açıkta kalsın. Niye ? Ortak branş memurların puanları yüksek. Hem sıralamada daha iyi hem de açıkta kalıyor. Umutsuz konuşuyorsunuz psikolojim bozuldu diyen arkadaş. Belki inanmazsın ama 8 yıl işsiz kaldım. Ne umudundan bahsediyorsun ? Daha sı da var ama yazmıyorum. Onu da yazsam bu yetkililerin sokağa çıkacak yüzü kalmaz Vallahi de Billahi de Tillahi de.

imza sayfası açılmıyor. Edit: Sayfa açıldı. Facebookta ta paylaşalım.

"3000 rakamı resmi değil, kendimize gelelim! " yerimizde mi oturalım, tabiki de

resmi rakam değil devlet ortaya 3 bin alcaz diye zehir atıyo biz tepki vermezsek zaten 3 bin alırlar.

bukadar paylaşıp zaman kaybı yaşıyorsunuz bir dakikalıga imza atın lütfeennn

irfanyaman;

ilk dediğiniz gibi. Biz zaten şubatta atama yaptık, bu temmuzdaki atamalarda size kıyağımız olsun demeye getiriyor.

ArTe;

Tepkiyi zaten veriyoruz. Burada moral bozan arkadaşlara istinaden bir sitem bu. Elimizden geleni ve fazlasını yapmaya çalışıyoruz.

cennetgülsevdi;

o arkadaşlara sesleniyorum moral bozma vakti değil dedikodulara inanmayın sadece açılan kampanyalara destek olalım herkes için hayırlı olsun, oturduğumuz yerden moral bozarsak kimseye faydamız dokunmaz tabi böyle bi niyetimiz varsa

alınan 1600 kışının ortlama puanları lıse ıçın 80 dıgerlerı ıçın 70e kadar duştu .şimdı alınacaklar 90-85-80le gırecek dunyanın nersınde boyle saçmalık var ..

Kadro çalışmaları devam ediyor.....

[FONT=Arial]DPB Kumbuzoğlu: "Temmuz ayında bu sayıyı biraz daha artırmak suretiyle engelli kardeşlerimizi biraz daha iş sahibi yapmak istiyoruz. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor."

[/FONT]
[FONT=Arial]Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu da engelli bireyleri yetiştiren ailelerin yaşadığı zorluklara değinerek, engelli istihdamı hakkında bilgi verdi.[/FONT][FONT=Arial]Memur-Sen tarafından Gençlik Parkı Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" programı düzenlendi.[/FONT][FONT=Arial]Engelli istihdamı[/FONT][FONT=Arial]Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu da engelli bireyleri yetiştiren ailelerin yaşadığı zorluklara değinerek, engelli istihdamı hakkında bilgi verdi.
[/FONT]
[FONT=Arial]Kumbuzoğlu, şunları kaydetti:"Baktığımız zaman 35 bin rakamı çok az bir rakam da değil. Ama arzu ettiğimiz rakam da değil. Daha fazla olmasını diliyoruz. Şu anda muhtemelen temmuz ayı içerisinde ikinci bir yerleştirme yapmayı hedefliyoruz. Aslında yılda bir kere yerleştirme yapılıyor ama mevzuatı biraz daha zorlamak suretiyle ikiye çıkardık, bu seneye mahsus olmak üzere. Temmuz ayında bu sayıyı biraz daha artırmak suretiyle engelli kardeşlerimizi biraz daha iş sahibi yapmak istiyoruz. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor."[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

insallah insallah 3000 degilde 5 katını alsınlar

Kumbuzoğlu'ndan Engelli memur alımı(atama) açıklaması.

[FONT=sans-serif]Memur-Sen tarafından Gençlik Parkı Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" programı düzenlendi.[/FONT][FONT=sans-serif]Engelli istihdamı[/FONT][FONT=sans-serif]Devlet Personel Başkanı Mehmet Ali Kumbuzoğlu da engelli bireyleri yetiştiren ailelerin yaşadığı zorluklara değinerek, engelli istihdamı hakkında bilgi verdi.[/FONT][FONT=sans-serif]Engelli memur adayları için yapılan merkezi sınavın önemine değinen Kumbuzoğlu, "Şu ana kadar yaptığımız çalışmalar sonucunda yaklaşık 13 yıl içinde, 5 bin 777 olan istihdam sayımız, şu an 35 bine dayanmış durumda" bilgisini verdi.[/FONT][FONT=sans-serif]Kumbuzoğlu, şunları kaydetti:[/FONT][FONT=sans-serif]"Baktığımız zaman 35 bin rakamı çok az bir rakam da değil. Ama arzu ettiğimiz rakam da değil. Daha fazla olmasını diliyoruz. Şu anda muhtemelen temmuz ayı içerisinde ikinci bir yerleştirme yapmayı hedefliyoruz. Aslında yılda bir kere yerleştirme yapılıyor ama mevzuatı biraz daha zorlamak suretiyle ikiye çıkardık, bu seneye mahsus olmak üzere. Temmuz ayında bu sayıyı biraz daha artırmak suretiyle engelli kardeşlerimizi biraz daha iş sahibi yapmak istiyoruz. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor."
kaynak: Kumbuzoğlu'ndan engelli memur alımı açıklaması - Memurlar.Net[/FONT]

temmuzda atama olacak ozaman ama sayı belli değil bunu anlıyoruz

temmuzda 2. atama alacak diyor e 1. atama ne ara olacakta temmuzda 2. atama olacak kafa karıştırıcı ?

irfanyaman;

Güleceğim yoktu iyi güldüm sağolun ..

mevzuatı nasıl zorluyorlarmış onu anlamadım - mevzuat - kanun nettir... açıklama yapıyorlar da ne söylemişler diye bakıyorsun elde avuçta bir şey yok... laf kalabalığı... yazık ki dinleyip umut bağlayanlar var halen.. ben 80 aldım ve tercih yapmıyorum, umarım çok kadro açıklanır da 65 alan bile atanır...

en azından 3bin alım üzerine çalışcaz dediler 4-5 bine çekseler bir nebze rahatlarz

yeni mi görüyorsunuz arkadaşlar bu haberi ? aynı konuşmada memur-sen başkanı kadrolar için başbakanla görüşeceğinide söyledi

[FONT=Arial]ANKARA (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, engellilerin işe girmesinin maddi anlamının yanında manevi motivasyonu da bulunduğunu söyledi. [/FONT]
[FONT=Arial]Memur-Sen tarafından Gençlik Parkı Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" programı düzenlendi.[/FONT]
[FONT=Arial]Programın açılışında konuşan Gündoğdu, Soma'da maden ocağında çıkan yangın sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Gündoğdu, "İnşallah mahsur kalan kardeşlerimizin tamamı sağsalim ailelerine kavuşur" dedi.[/FONT]
[FONT=Arial]Engelliler için engellerin kaldırılması gerektiğini dile getiren Gündoğdu, engelli vatandaşların yaşadığı sorunların üzerinde durdu.[/FONT]
[FONT=Arial]Gündoğdu, "58 bin kadro var, 35 bini doldu diyor başkan. 23 bin kadro boş. En az 50 bin de engelli kardeşimiz iş bekliyor. En geç temmuzda, tamamını, Başbakanımızla ben de paylaşayım. Bu kardeşlerimizin işe kavuşması sadece maddi bir ücrete kavuşma değil, manevi bir motivasyona ulaşmayı içeriyor" diye konuştu.[/FONT]

2014de ömss ile yapıldı sanırım onu kastediyor arkadaşında dediği gibi bu temmuzdaki ayrı tabiki ama kadro için calısmalar devam ediyor diyor umarım kadro sayısı arttırılır.

2014 yilina ait iki atama olmus olacak. Yalniz karistirma olmasin subat ayindakinide ortaya katip mevzuati önümüze koyuyor tüm yetkililer. Temmuzda tercih dönemi olur yani agustos secimi öncesi ve yine sahsen bu kadrolar 3000 degil biraz daha fazlasi olur gibime geliyor, yinede bekleyip görelim. Su anda bunu yazarken bile somada ölen madenciler yüzünden cok üzgünüm, bizlerin derdi baska, madende ölen ailelerin derdi baska yinede bu su kapiya cikiyor, koyun can derdinde, kasap et!

nasıl 2 atama oluyor ya bu yılki 1 ci atama 2012 sınavına ait temmuzda olacak olan ise 1 ci olması lazım degilmi

kpss de 4 atama oluyor yılda 2 defa

Üst Alt