Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%30 raporu olan kişi EKPSS'ye girebilir mi?

ali711

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Bir arkadasım seker hastası yuzde 30 raporu var ekpss ye girebilirmi yani sınav ıcın rapor oranı sartı varmı cok sagolunn

Allah rızası için illaki 40 puan mı almalı bir kişi? ben iki yıldır uğraşıyorum.ya direkten dönüyorum ya da yüzde 30'da kalıyorum. yani bir türlü 40 puan alamıyorum. tip-1 diyabet olduğum için 30 puan veriyorlar.kulaklarımda ise işitme kaybı olduğu için de bazen 10 bazen 12 bazen de 14 puan veriyorlar.dün de d.bakır gazi yaşargil eğitim-araştırma hastanesinde odyo testinden geçtim. hava sağ 32 sol ise 30 desibel verdiler.muhtemelen de 10 puan verecekler toplamda 40 puan edecek fakat bu balthazard kuralı yüzünden 3 puanım kırılacak ve 37 puana düşecek.benim durumumda olan yüzlerce binlerce kişi var. 40 puanı ya biraz daha düşürsünler ya da balthazard kuralını kaldırsınlar. gel bu kadar uğraş didin sonuç olumsuz

Son düzenleme:
Malesef dostum mutlaka %40 ve üstü alman gerekli!!!

Mevzuatta %40 altı engelli sayılmamakta malesef.

Normal kpss den deneyebilirsin memur olduktan sonra denersin raporu hayatın sonu değil sonuçta ekpss kolay değil kpss den farklı değil

sabirliol2023
tip1 diyabet iseniz hiper tansiyon olma ihtimaliniz yüksek.Bana kalırsa birde oradan deneyin %10 alırsınız.

ındependent

Dediğiniz gibi ben de tip 1 + hipotrioid + hipertansiyondan %43 aldım. Diyabet herhangi bir organınıza zarar vermişse böbreklere göze vs direk %40 alınıyor ( Allah korusun)

Üst Alt