Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

30 nete ortalama kaç puan gelir?

xact

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar birçok deneme çözdüm. Ortalama 30 net civarı çıkarıyorum. Bu nete ortalama kaç puan gelir. 2012 normal KPSS'den 77 puan almıştım. Bu nete yaklaşık kaç puan alabilirim?

Ortaöğretim/önlisans sorularını çözdüm. Ortaöğretimden gireceğim sınava.

77 Aldığınız sınavda kaç net yapmıştınız?
O nete 77 almışsanız bu nete kaç alırsınız diye orantısını hesaplayabilirsiniz.
60 - 70lerde bir puan alırsınız 30 netle.

Umduğumdan düşük bir puan. Ama önlisans/ortaöğretim sorularını çözdüğüm için ve sınava ortaöğretimden gireceğim için belki biraz daha yüksek gelebilir puanım diye düşünüyorum.

29 doğru 8 yanlış 27 doğru 17 yanlış yapmışım 120 sorudan 2012 normal KPSS'den. EKPSS'den de daha yüksek bir puan gelmesi gerekmez mi acaba?

21 dogru 7 yanlis 2 bos
23 dogru 7 yanlis
85 puan aldim.
Buna gore bi hesap yapabilirsin kafanda

Evet bu hesaplamaya göre düşük puan geliyor. Murat yayınlarının ortaöğretim/önlisans için hazırladığı soruları değil de çıkmış soruları çözmem daha mantıklı olabilir.

2014 EKPSS sorularını nerede bulabilirim peki? Murat yayınlarında 2012 ÖMSS çıkmış soruları var büyük oranda.

bende 2012 ekpss sorularını çözdüm ortaöğretim. 60 sorudan 52 net 1 boş 2016 ekpssde aşağı yukarı aynı tür sorular çıkarmı ? çıkarsa kaç gelir sizce ?

16 doğru 6 yanlış, 19 doğru 6 yanlış çıktı ÖMSS 2012'den. Kaç civarı puan gelir acaba?

Abem soruların tamamını nerden buldun banada linkini atsana

netinizi çıkarın önce

sonra 0,85 ile çarpın

50 ekleyin

puanınızı bulursunuz

30 net : 30 * 0,85 :25,5 + 50 : 75,5 puan gelir 30 nete...

ben 2012 ekpss orta öğretim sorularını çözdüm görme işitme tahil 120/105 doğru çıktı 1 veya 2 boş günde ortalama 4/5 saat ders çalısarak sınavda tahminen kaç alırım canlar birde sorular git gide zorlaşıyormu ? 2014 dahamı zor ? az yoruma yüklenelim lütfen

bayram

ekpss deneme sınavı çözdüm geçen gün normal kpss den çok daha zor geldi

normal kpss yi gayet düzgün yapıyorum ekpss de zorlandım

inşallah böyle çıkmaz yoksa ayvayı yeriz

gittikçe zorlaştırdıkları kesin

valla bende bişey anlamadım kpss denemelerinde yarı yarıya yaıyorum ama ekpss 2014/2012 nerdeyse full yapıyorum kafam karıstı :) en ıyısı sınav tarıhıne kadar adam akıllı ders çalısmak :)

Bende önlisanstan girecem bu sene 2012 önlisans ekpss sorularını çözDüm genel yetenekten 25 net bıraktım genelkültürüm kötü ama ordan da 10 net bıraktım sizce kaç puan alırım normal sınavda.

Bu puan hesaplama güncel demi. Yani 2016 ekpss Sınavıında geçerli demi?

Merhaba Ben 2016 Yılı 24 Nisan Pazar Günü Ekpss ye Girdim 18 Mayıs Çarşamba Günü Sonuçlar Açıklanacak Acaba Puan Hesaplamasında Böyle mi Hesaplama Sistemi Kullanılacak.

Netinizi Çıkarın
0,85 İle Çarpın
50 Ekleyin

2014 ekpss sinavina lise mezunu olarak girdim
Genel Yetenek = 27 doğru 3 yanlış
Genel Kültür = 18 doğru 12 yanlış
85.55 puan aldım

lisans girdim
matematik 11 doğru 1 yanlış 3 boş
türkçe 15 işaretledim tahmini 12-13 doğru
diğer 30 sorudan 9 doğru 1 yanlış 20 boş :)
tahmini kaç alırım

Üst Alt