Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. Hava değişiminden sonra askerlik durumum ne olur?

@About
Madde 17/b
Madde 17/d
Bunlar"askerliğe elverişli değildir"kodları.. kafaya takacak bir şey yok,sivilde evine gidince mutlaka bir psikiyatri takibinde ol,çok kaygılı ve takıntılısın..tedavi alman gerekir.

@Operadaki Hayalet
Muafiyet almayanlar için hava değişimi sınırı var doğrudur,bu arkadaşımız muafiyet almış onun için geçerli değil.

Ne bilim abi ikide bir hasteneye gittiğimde uzatıyorlar kesin bişey de demiyorlar o yüdden kötü oluyorum napayim başka bilmiyorum be olduğunu bende size danışıyorum @OğuzHan112

Kararsız kaldıkça kötü oluyorum komutanlar da beni kötü ediyor o yüzden size yazıyorum @OğuzHan112

Daha önceki sorularınız'da sizi muayene eden hekim f1.17/b yazıp salı günü heyete sevk etti dediniz,bende f1.17/b askerliğe elverişli değildir dedim,karar bu yönde olacak dedim.

Bugün gittiniz sanırım,heyete girdin mi girmedin mi bilmiyorum? Hekim bu sefer 17/d yazdı yarın tekrar gideceğim diyorsun?

17/d 17/b Askerliğe elverişli değildir, verdiğin bilgilere göre yorum yapıyorum.. komutanlar sizi neden kötü ediyor?

Muayene olmaya giderken yanında askeriyeden kimse yokmu? Hekimin yazdığı 17/b 17/d bunları görmüyorlar mı? Eğer hasta değilsen ki hastaysanız hoş göreceğim,artık dalga geçtiğini düşünmeye başladım.

Eğer 17/b 17/d notu düşülüp heyete sevk edilmiş sen Askerliğe elverişli değildir raporu çıkacak..sorun nedir daha?

@About,

@OğuzHan112 askerde ikinci hava değişimine geldim uyum bozukluğundan dolayı ama benim şafak 42 kaldı lakin yapacak psikolojide değilim askerde sağ gözümün %15ini enfeksiyon yüzünden kaybettim orda görmüyor 15i yarın sevkimi başlatıyorum muaf olur muyum ordaki doktor gelince muaf veririz gibi ona yakın bir cümle kurmuştu ama kendisi yokmuş komutanım söyledi sizce muaf olur muyum olmak istiyorum çünkü kaldıracak gram gücüm kalmadı

Birliğinizden kıta işlevsellik formaları'nı alıp hastaneye sev alabilirsiniz,2 kez hava değişimi almışsınız zaten,3.de çok büyük olasılık muafiyet verilecektir,hekimin değişmesi önemli değil..önceki bilgileriniz sistemde görünüyor.

@nisheee,

Abi ben muaf oldum saol herşey için bu e devlette hayla asker olarak gözüküyorum ne zaman muaf olarak gözükürüm @OğuzHan112

Üst Alt