Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. Engelli Öğretmen Ataması için Toplanıyoruz!?

parrot

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 3.engelli öğretmen ataması için çalışmalara başlayacağız facebookta grubumuz vardır. Formasyon tamamlayacak ya da mezun olacak arkadaşları bekliyoruz "Birlikte daha Güçlüyüz."

arkadaşlar 3. atamalar için herkes yetkili yerlere yazsın kayıtsız kalmayalım.
ayrıca ekpss hakkında bir tespitim var:

atamalardan önce toplam kontenjan sayısına 4682 dendi fakat ösym nin sitesinde Ekpss 2015 sayısal bilgilere girdiğimde orada toplam kontenjan 4212 yazıyor. Hatta birebir verileri aktarayım: EKPSS 2015/1 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler: Tercih Yapan Aday Sayısı 38.322, Kontenjan Sayısı 4212, Yerleşen Aday Sayısı 3851 , Boş Kalan Kontenjan Sayısı 361 ... adresi de :
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokum...SinavlaYerlestirmeSayisalBilgiler20052015.pdf

buradan tablo şeklinde geliyor... burada sormak istediğim şu: neden 4682 kadro diye açıklanıyor ve 4212 kontanjan alınıyor , aradaki 470 kadro nerede ben lisanstan 63 le açıkta kaldım en son 66 ile alındı, belki bu 470 alım yapılmış olsa ben atanmış olabilirdim, kalan bu 470 kadro ne şekilde değerlendirilecek ya da değerlendirilecek mi konuyla ilgili bimere ve https://edilekce.tbmm.gov.tr/Login.aspx adresinden e dilekçe gönderdim . lütfen sizde gönderin yetkili yerlere...

3. Engelli Öğretmen ataması için toplanıyoruz. Öğretmen adayları, formasyonu yeni bitenler ve bitirecekler hep birlikte olmalıyız. Sayımız ne kadar fazla olursa atamayı almamız o kadar kolay olur.

3. engelli öğretmen ataması yapabilmek için sayımızı artırmamız lazım. Grubumuza dahil olursanız atama alınır düşük bir rakam olursa atama gerçekleşmeyecek. Şubatta alım yapıldı bu sene bir daha yapmayacaklar kotayı doldurdular. Ama biz sürekli baskı yaparsak DPB yeni kadro isteminde bulunabilir. Bu bizim sayımıza bağlı facebook grubumuza katılın beraber hareket edelim.

arkadaşlar herkesi bekliyoruz sayımızı artırmamız gerek atamayı sayımızı çokluğuyla verecekler görüşmeler yapılıyor sayımız yeterli düzeyde olunca kadro açılacak... Engelli öğretmen tanıdığınız, formasyonu bitirmiş bitirecek kişiler varsa bizlere ulaşmasını sağlayın..

Arkadaşlar ben 2016 da girecem ilk defa ogretmen atamalari nasıl yapılıyor bilgi verebilrseniz sevinirm teşekkür ederim

Protesto mu yapiyonuz arkadaşlar :)

Hepinizin hakkında hayırlısı olsun.

3.Engelli Öğretmen atama çalışmasına arkadaşlarımızı bekliyoruz.. Engelli Öğretmenler için yönetmelik çıkaracağız hep beraber çalışmalıyız..

parrot

Arkadaşlar grubumuza bekliyoruz. Çalışmalarımız ilerleyen zamanlarda başlayacaktır. Burada yazdıklarımı okuyunuz. Hepimiz atanacağız ama bunu almalıyız.

Arkadaşlar gurubumuza katılırsanız gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Öğretmen adaylarını bekliyoruz.. Birlikte olmalıyız sayımızı artırmalıyız..

sayımız hala artırmamız gerek öğretmen adayı arkadaşlar mezun olanlar, formasyon alan ve alıyor olan arkadaşlarımız gurubumuza bekliyoruz. Elinizi taşın altına koyun hep beraber atanalım. Sen yoksan bir kişi eksiğiz.. !

Engelli Öğretmen atamalarına çok yakınız haberleri alacağız desteklerinizi bekliyoruz.

Merhaba, sorumu mazur görün. Öğretmen olarak atanabilmek için EKPSS'ye girmiş olmak şartı var mı? Zira ben yeni mezun oldum ve sınava girmedim. Başvuru ile alım olur mu ?

Dvrm2

2014 EKPSS sınavına girmiş olmanız gerekmekte.. Elinizde bir puan olmadan atama yapılmaz.

Peki engelliler ücretli öğretmenlik yapabiliyor mu ?

Tabii ücretli öğretmenlik yapabilirsin. Bu sene alım ümit ediyoruz.. 2016 EKPSS sınavına da hazırlan bir taraftan seneye alım olacak inşallah..

ekpss atamalarında 3. atama şansı?

slm arkadaşlar sızce ekpss 3. atama olurmu bu sene sonunda yada 2016 yıl basında ?

toplamda 400 kadro falan boş kalmış sanırım belki bunlara atama olur belkide üzerine 100 150 kadro daha eklenebilir durum net değil yani

Görüşme tarihleri belirlendi randevular alındı bekliyoruz. Sayı bildirilecek facebook gurubumuza katılın sayımızı artırmamız gerekli.. İnşallah güzel haberler ile döneceğiz..

Haydi arkadaşlar sayımızı belirleyelim tüm açıklamaları yaptım.. Yazdıklarımı okursanız detayları görürsünüz.

MEB ile 2 kez görüşüldü detayları öğrenmek için facebook grubumuza bekliyoruz lütfen 2014 EKPSS sınavına girmiş öğretmen adayları gelsin..

Öğretmenliğe geçmek isteyen memur arkadaşlarımızı da bekliyoruz.. 2014 EKPSS girmiş memur olmuş öğretmen arkadaşım öğretmen olarak atanmak için bekliyoruz seni de...

3. Atama icin baski yapin sadece ogretmenler yetmez.
Ben tercih yapamayanlardanim kendim icin degil engelli arkadaslar icin destek veririm

erdalakbay

desteğiniz için teşekkür ederim. Keşke tüm engelli adaylar sizin kadar duyarlı olsa herkes kendini düşünüyor.. bizler engelli memur adayları olsun hep destek veriyoruz malesef aynı desteği alamıyoruz.. Grubumuzda aktif olarak çalışıyor buradan da paylaşımlarda bulunacağız..

ben sonuna kadar destek olurum.facebookta gurup varsa lütfen ulaşılsın.gülten kadıoğlu

Kendimi çok fena suçlu hissediyorum ve de öyleyim.Çok da moralim bozuk 2 atama olmuş ve ben bazı sebeplerden dolayı kaçırmışım buda benim çok büyük cahilliğim.Şuan kendimi neyle teselli ederim onu düşünüyorum çünkü kendime zarar vermekten korkuyorum.Bir çok kötü olay yaşadım.Benim rahatsızlığım başladı ve hastaneye gitgeller.Sonra dayılarımı kaybettim ikisini birden.Üstüne annem rahatsızlandı onunla uğraştım.Sonra babaannem hastalandı,unutkanlık ayrı kalp ayrı ona bakıyorum.Rize'nin bir köyündeyim.internetim var ama işte devamlı takip edemedim.hele ki son olaylardan sonra kaç zamandır doğru dürüst hiçbir şeyi takip edemedim.Dolaysıyla çok şeyde kaçırdım galiba.Bu verdiğiniz bilgiler için çok çok sağolun.Allah sizden razı olsun.İnşallah tez zamanda atanırsnız.Burayı açmasaydım hala birçok şeyden haberim olmayacaktı.tekrar çok sağolun.inşallah devamlı bilgiler alırım bundan sonra.saygılar...

Ben içeriğe erişemiyorum.Nasıl olacak arkadaşlar ben bulamadım facede.

2014 ilk öğretmen atamasında atanan hocalarım, puanlarınız nasıldı? Hedef belirlemek için bir fikir verirseniz çok iyi olur. :)

Üst Alt