Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 ay önce malulen emeklilik için başvurdum. Ankara yeniden rapor istemiş..?

c555

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar aralık ayında eksik günlerimi isteğe bağlı ödeyerek tamamlayıp gerekli işlemleri tamalayıp heyet raporumu aldım ssk dan evraklarımı ankaraya gönderdiklerini 2 3 ay içinde sonuçlanıp geri geleceğini söylediler ben tetraplejiğim göğüsten altım sıfır eller kollarda çalışmıyor raporumu heyet en yüksek seviyeden vericeğini söyledi ama ankara tekrar rapor istemiş bugün ssk dan aradılar bende sevinmiştim oldu diye ama ssk tekrar gelip sevk alıp yine heyete gireceğimi söyledi tekrar ankara istemiş neden olabilir bu şimdi süreç en başamı döndü yani bir 3 ay daha mı bekliycez yine git heyete gir zaten ağır hastayım valla canımdan bezdirdiler artık lanet olsun bu sisteme

Yeniden başa dönmek değil de, önceki rapor başvurunda yeterli muayene bilgileri/belgeleri gönderilmemiş olabilir. Üroloji-ortopedi-nöroloji veya fizik tedavi muayenesinde yeterli rontgen-MR-ürodinami vb. şeyler gönderilmemiş olabilir. Bu sefer tetraplejini gösterir net bir tanı yöntemi eklerler ve emekliliğin onanır. Hiç merak etme...

Ve, emekli olduğunda geçen bu süreye ait emekli maaşlarını da toplu olarak alacaksın. Bir kaybın olmayacak o anlamda...

abi zaten benden rontken mr veya ürodinami gibi şeyler hiç istemdilierki ssk heyete sevk etti gittim 2 doktora muayne oldum sonra heyete girdim heyetin önünde 2 dk durdum bütün doktorlar rapora imza attı sonra raporu bana dahi vermediler biz ssk ya göndereceğiz dediler mr rontken vs isteselerdi onlarıda alırdım şimdi yarın gidecem heyete yine aynı işlemi yapıp 2 dk bakıp yine raporu gönderecekler o zaman buda geri dönermi acaba ztn her heyet bi eziyet resmen...

Üst Alt