Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. Atamalar için sanal çalışmaya hızlı ve daha çok katılım olması ümidiyle

murat6677

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 7 Haziran gelmeden aşağıdaki yazı metinlerinden birini lütfen elimizden geldiği kadar yüklenip tweet atalım, arkadaşlarımıza, akrabalarımıza ne kadar eş dost varsa hepsinden yardım isteyelim onlarda tweet atsınlar. ALLAHIN İZNİYLE 3. ALIMLAR OLACAK...

TWİTTER YAZI METNİ 1
Kamuda 24.355 açık kontenjanı bulunan ve atanmayı bekleyen engelli memur adaylarıyız. 2015 yıl sonuna kadar engelli ataması istiyoruz.

TWİTTER YAZI METNİ 2 2015 yıl sonuna kadar 24.355 açık engelli kontenjanın dolmasını ve engelli olarak atanmayı bekliyoruz. #Engelliler2015EylüldeAtamaİstiyor

Twitter adresleri
@RT_Erdogan Ahmet_Davutoglu @csgbfarukcelik aysenurislam Murtazayetis
@tcbestepe AKParti kumbuzmali oktayvural @kilicdarogluk @dbdevletbahceli
cihan_Haber CnnTurk @dhainternet @ihacomtr @Haberturk stargazete sabah
shaberTV @ulketv fatihportakal muratguloglu @kucukkayaismail

Not: Dileyen engelli memur adayları kendi buldukları twitter adreslerini yorum olarak yazıp katkıda bulunabilirler.

arkadaşlar KPSS de yılda iki atama yapılmakta, EKPSS de yılda iki atama yapılması için arkadaşımızın yukarıda vermiş olduğu adreslere yazalım.

Ali Ekrem Yalçın

İnşallah efendim yazacağız.

Dikkatimi çektiği için cevap yazıyorum. 7 Haziran geçtikten sonra atama olamayacak mı? dersiniz

Oğlum için buradayım, kendim Gümrük Memuruyum, Devlet personel Başkanlığında görevli şube müdürü arkadaşım ile görüştüm bir atama daha yapılacağı hakkında toplantı yapmışlar, KPSS de yılda iki atama yapılıp, EKPSS de ise yılda bir atama yapılması adaletsizcedir, ayrıca Devlet Personel Başkanlığının sitesine girdiğinizde 2015-1 atama diye link çıkıyor demekki bir atama daha yapılacak, konu hakkında şimdiden başlayalım faceden yazalım, 7 Hazirandan sonra hangi parti iktidara gelirse gelsin hakkımızı arayalım.

uyuyan yada görmezlikten gelen arkadaşlar lütfen sizlerde atanamayan engelliler için birlik olun boş durmayalım yapabildiğimiz kadar tweet atalım korkmayın bizlere destek olmakla suç işlemiş olmazsınız aksine Allahın rızasını almış olursunuz lütfen ama...

3. atama mı ? :S 2016 da ki gelecek maça bakın en iyisi.

HDP genel baskanlarinida ekleyin yukarida belirtmis oldugunuz muhalefet parti baskanlari arasinda eksik gordum. :)

Arkadaşlar böyle önemli kampanyalara neden destek vermiyorsunuz 3. atama sizler için hiç mi önemli değil, engellilerin geleceği için kritik öneme sahip bir kampanya neden görmezlikten geliniyor, atacağınız tweetler belki de binlerce engellinin umut ışığı olacak...

tweet atmaya devam ediyoruz hak için, adalet için tweet atalım atanalım...

Sadece 7 Hazirana kadar değil, 7 Haziran sonrası da haklarımızı aramaya devam ediyoruz, faceden de yazalım, 3.atama muhakkak olacaktır.

Ali Ekrem Yalçın

Ali Abi teşekkür ediyorum size bizleri bu kulvarda yalnız bırakmadığınız için.Gayretimiz inşallah 3. atamayı almak için olacak.

kesinlikle katılıyorum.:)

Sonuna kadar takip edip her platformda sesimizi duyuralım, inşallah emeklerimiz boşa gitmez.

Arkadaşlar tweetlerimiz ne durumda, facebook'ta ve diğer sosyal medyada bu kampanyayı yaymamız lazım binlerce tweet atılması lazım 3. atamayı Allah'ın izniyle alacağız lütfen herkesten yardım isteyip tweetleri paylaşalım onlarda bizler adına binlerce tweet atsınlar ki kampanya yerini bulsun yine binlerce engellimiz iş sahibi olsun...

2015 yılında 2. atamayı seçimlerden sonra daha da hızlandıralım, 2.atamanın yapılması hakkımızdır.

Murat kardeşim başka platformlarda senin en üstte vermiş olduğun notu biraz tarih değişiklikleri yaparak kopyalayıp bu konudaki mağdur arkadaşlara duyurdum

arkadaşlar 3.atama için tam sırası Murat arkadışımızın yukarıda belirtmiş olduğu e posta adreslerine iletilerimizi yazalım, hükümet kurulduktan sonra da yazmaya devam edelim, bir kaç ay içerisinde sonuç alabiliriz.

Arkadaşlar konunun başlığına bakın yaptığınız yorumlara bakın siyaset yapma yeri burası değildir ayrı bir başlık açıp orada siyaseti konuşabilirsiniz, biz burada seçim sonuçlarına göre engelli atamaları nasıl bir yol izler 3. atama olur mu, olması için neler yapmamız gerekir, aslında cevabı çok basit ama kimse 3. atama hatta 4. atamalar için elini taşın altına koymuyor, artık bundan sonra partiler büyük kitlelerden oy alabilmek için ellerinden geleni yapacaktır, o kitlelerden birisi de engellilerdir o yüzden atamalarda 3.000 yada 5.000 değil, 15.000-20.000 engelli alımı yapacaklar ki buda onlara oy olarak geri dönsün. Arkadaşlar lütfen artık hepimiz birlik olup 3. atamalar için topyekün bimer'e, bakanlıklara, dpb'ye, tweet'er, mail'ler ve imza kampanyalarına hız vermemiz lazım çünkü engellilerin en büyük sorunu istihdamdır...

3, yerleştirmeler yapılır ise 75 veya 70 puan alanlar da atanabilir.

Arkardaşlar emeklerimizin karşılğını alabiliriz, 3.atama olur ise ki bu bizlerin elinde

Ak parti tek başına iktidara gelemedi bundan sonra bizi sallarmı tüm partiler dersiniz?? yazabildiğim heryere yazıyorum 3. atama için...
bimer , e-dilekçe, face... herkes elinden geleni yapsın...

evet murat6677 ye sonuna kadar katılıyorum, bimer'e, bakanlıklara, dpb'ye, tweet'erle, mail le her yöntemle heryere ulaşalım...
herkes elinden geleni yapsın...

Ali Ekrem Yalçın

Gereken neyse destek verelim lütfen.Kpss de bile yıl içinde 3-4 atama yapılırken neden bize bu hak tanınmıyor.75 alanda girsin 70 puan alanda girsin.Neden işimizi 2016 ya bırakalım ?

O atamalar yapılana kadar birçoğu göreve başlayacak.2016 daki sınav masrafıdır kitap dershane masrafıdır hepsini geçtim stresi bile 10 sene yaşlandırmaya yetiyor.

Şuan baskı yapmanın tam sırası seçimler bitmiş sonuçlar beklenenden farklı olmuşken bizim için fırsat olabilir.Oy alırız düşüncesine iyi bir kadro açıklanırsa bundan kazançlı olan biz çıkarız.

lütfen herkes gerekli heryere mailler yazsın, mesajlar atsın sürekli yazın ... gerekirse aynı kuruma defalarca kez yazın ben öyle yapıyorum... bimere defalarca kez yazdım...

bimere ve meclise e-dilekçe yazdım lütfen sizlerde yazın, dilekçe örneğini kopyalıyorum kendinize uyarlayıp gönderin https://edilekce.tbmm.gov.tr/Login.aspx adresine ve bimere:
2014 yılında Engelli Kpss (Ekpss) sınav sonucunda atama yapılmış fakat birçok sayıda açıkta kadro bulunmaktadır. en son 2015/1 ataması yapılmıştır ve bir sonraki sınav 2016 'da yapılacaktır. Arada uzunca bir süre mevcuttur ve kendi şahsi isteğim ve fikrimi belirtecek olursam bir sonraki sınava kadar bir atamanın daha gerçekleşmesi hususunda gereğinin yapılmasıdır. (2015/2 ataması ) Sizde takdir edersiniz ki normal Kpss 'de yılda 2 atama gerçekleşmektedir ve Engelliler için de belli bir kontenjan ayrılmaktadır bu durumda bu kontenjanlara yerleştirme yapılması en doğal hakkımızdır.
birçok engelsiz kişiye göre çok daha verimli çalışacağım konusunda kendime güvenim sonsuz. 2015 2. atama konusunda gereğinin yapılmasını arz ederim.

benim bildiğim kadarıyla 3 atama olur her yıl iki atama yapıyorlar 76 aldım inşallah atanırım nasip en son kac puanla aldılar bilen var mı 3 tamanın zamanını biliyor musunuz

Eylülde 3. Atama

ARKADAŞLAR EYLÜLDE 3. ATAMANIN OLMASI İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ LÜTFEN DESTEK VERİN FACEDE ETKİNLİGE KATILIN VE ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN HÜKÜMET KURULUNCA HAREKETE GECECEGİZ

https://www.facebook.com/events/875171985908433/

LÜTFEN HER KES DESTEK VERSİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

2015 2. atamalar

Değerli dostlarım 2.atamanın olması için çalışıyormuşuz?

arkadaşlar AKP Bursa Milletvekili Bennur Karaburun un bir engelli olduğunu öğrendim bizim sorunlarımızı en iyi o anlar kendisine ulaşalım sıkıntılarımızı anlatalım, sadece biz değil her platformda Bennur hanıma yazılmasını sağlayalım ve bu yıl 2.atamayı hızlandıralım.

şehit gazi yakını alımı yapıldı engelli alımı yapmıyorlar

arkadaşlar 3. atama olurmu şehit gazi ve gazi yakınları alımı yapıldı 854 kişi,bizlere sıra gelir mi..

Üst Alt