Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. atamada Önlisans statüsünde tercih yapacaklar..?

zerda34

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bildiğinizgibi Sayın Bakan açıklama yaptı 16 martta 3. Tercihleri yapacağız ÖNLİSANS düzeyinde düz memur yazacak yüksek puanlı kişiler var mı?

Bilgi islem 71 puanım var inşallah gelir ataniyiz

Selam arkadaşlar benim önlisans puan : 74.12336
Sıralama :1776

Martta düz memurluk açılırsa tercih yapacagım alanımdan buğüne kadar alım olmadı .Hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH önlisans tan yüksek sayı verrler...

Umarım güzel bir kadro verirler en az 500 vermeliler ki adalet olsun

Nasip

Iyi geceler benimde 73.816 siralama 1864 bolumden alim yok mecburen 3001 den tercih yapacam.umarim iyi bir rakam verilirde umutla bekleyen tum arkadaslar atanir.hersey gonlunuzce olsun.

81,65 benim puanım tekniker tercih edeceğim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkinci atamada önlisans magdur oldu İNŞALLAH mart ta önlisans a yüksek kadro verirler.

Lisans mezunları çok çaba gösteriyor 69 yetmemiş 50 puanla memur olmak istiyorlar diplomalarına acıyorum

3. atamada ön lisans mezunları kaç puan ile atanır?

iyi günler benim ekpss 2016 puanım 54,85454 puan ekpss 3.atamada 5.0000 kişi arasında atanırmıyım sizce 2018 de kaç puan almak gerekir sınavda atanmak için önlisans

bize 2500 kalmıştı onu da aldılar desene elimizden :))

2018 e ilk defa girenlere büyük bir haksızlık yapılıyor ve malesef hükümet kelime oyunu yaptığı için millet anlamıyor

geçen sınava girenler gibi bize de en az 7 bine yakın olsaydı ilk atama herkes memurdu

ama dediğim gibi ilahi adalet yeri geldiği zaman cevabımızı vereceğiz

2018 sınâvda 4 yıl geçerli, 2022 yılına kadar ileride ona da daha fazla kadro açılır herhalde

Ben onlisanstan 2. Atamada atandim. 74.895 le. Onlisans 71.500 e dusecek.

gencural hayırlı olsun kardeşimm sevindimm vallahi işin olmuş ne güzel kardeşimm İNŞALLAH darısı bekleyen sınava hazırlanan diğer kardeşlerime ALLAH nasip etsin.pki kardeşim sıralam kçtı ve nereye atandınn .Birde martta önlisans kaça kadar düşer bi tahminin var mı teşekkürler..

Arkdaşlar önlisans tan tercih tapacak yüksek puanlı kişileri bilsek işimiz biraz daha kolay olacak ama öğrenmek biraz güç

En fazla mağdur ortaöğretim olmuştur arkadslar kusura bakmayın 444 kadro verdiler 2.atama çok komik 60 bin kişi liseli sınava girmis

Şuan en mağdur olan bölüm tartışması yapılmıyor yapılırsa önlisans a haksızlık yaparsınız çünkü ortaöğretim ve önlisans a aynı düzeyde haksızlık yapıldı

Önlisans makine tekniker .2018 Mart ayında kaç kişi olur.
2016 -2017 Toplam 41 yada 45
2015 de 1 yada 3 kişi açtılar
Toplam olarak makine teknikerliği kaç kişi var.
Braş Sıralaması güncellensin artık .Ben yazdım Bimere ( cevap gelmedi)

Umarım bu sefer önlisans alımı çok olur hep haksızlık yapıldı önlisanlara 1000 e yakın kişi alınırsa ben giderim inş. puanlar 70 e kadar düşer.

evlats

1000 olursa çok iyi olur. 70'i rahat görür diye düşünüyorum.

Önlisans tercihlerinizi yazar mısınız?

Arkadaşlar on lisans puan ve ilk beş tercihinizi yazabilirmisiniz

lisans mezunu olmak her yiğidin harcı degildir .En cok tabıkı lısans olcak bu hazımsızlık nıye ? ben ılk defa gırcem ve deli gbi calısıyorum . on lisans ve lise ye hangi mantıkla lisanstan fazla kadro talep ediyorsunuz

Burada sana kimse lisans mezunu olamazsın demedi. Önemli olan mezuniyet değil.

Tercih sonuçları acaba kaç günde açıklanır ?

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı sayın Jülide Sarıeroğlu tarafından mart ayının sonunda açıklanacağı söylenmişti ama ne devlet personel başkanlığı nede ösym den bir açıklama var şu zaman açıklanacak diye.

cok ayıp. ben de lisans mezunuyum bu benim sucum mu

Biraz sosyal medyayı takip ediyorsanız ne demek istediğimi anlarsınız insanlar ciddi puanlarla atanamıyorken lisans mezunlarının 50 ile atanamadım demesi okadar komikgeliyor ki ve o diploma bir emek veriliyor o emeği veren insan kolay sınavdan nasıl bir puan alamaz hepimiz engelliyiz hepimizin şartları aynı kimse kimseden farklı değil lisans okuduk o kadar farkımız olacak diyorsanız o farkı puanda yapmalısınız eminim bir önlisans yada orta öğretim olsaydınız ne demek istediğimi anlardınız ama lisans mezunu olarak anlamayacaksınız çok iyi biliyorum

lisans mezunu olmak her yiğidin harcı degildir .En cok tabıkı lısans olcak bu hazımsızlık nıye ? ben ılk defa gırcem ve deli gbi calısıyorum . on lisans ve lise ye hangi mantıkla lisanstan fazla kadro talep ediyorsunuz

Sen 90 al atanama senin atanman için yapacağın çalışmaya destek olalım ama 50 alıp atanamadım deme ve yazarken terbiye sınırlarını aşmayın... birde ortada yüksek puanla atamadığı için çabalayan yiğit görelim 40 50 ile atanamadım diyen hazırı seven yiğiyleri çok gördük ve çok güldük

Üst Alt