Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3.atamada lise 1000 alım olursa kaç puanla atama gerçekleşir?

Ortaögretim puanları paylaşalım arkadaşlar

Puanlar ve sıralama

78.141 puan 297

Merhaba arkadaşlar bu ne paylasimi acaba? Yoksa nisan sınavi oncesi son bir atama mi var

3.atama Mart, ayında tahminim 400-1000 arası bir kadro verirler liseye

81 ..2200 sıralama memurluk beklıyorum olurmu bılmem...

Neden yanlış olsun benimde 81.92 sıralamam 2052 bu genel sıralama diğer arkadaşlar branş sıralamayı söylüyor branş sıralama mesleki alımlarda önemli

pasini arkadaşım çıkmadık candan ümit kesilmez derler fakat bizim puandan yüksek puanı olan hala 500 kişi var. Bu kişiler hala atanmadı illaki tercih yapıcaktırlar. 2500 alım olduğuna göre en fazla bize 1000 verseler ki zor enfazla 300 düz memur luk olur yani bize biraz memurluk uzak hizmetli memurluk şansı daha fazla .Bu seferde hizmetliye yüklenme oldumu ,puanlar aşağıya fazla düşmez anlıyacağınız herkes sıkıntıda ALLAHyardımcımız olsun.

yalnizadam sevgili arkadaşım genel sıralama değişmez ilk aldığımız puan sıralaması bu.Sonradan açıklanan sıralama branş sıralaması o sıralama hizmetlilik veya düz memurluk alımda bir işe yaramıyor ,şöyleki bir kişi meslek lisesinde itfaiye bölümünü okumuş ,branş sıralaması diyelim 5 ne işe yarar alımda onun 5 ci olması sadece kendi branşında işe yarar yani devlet itfaiyeci alırsa işe yarar başka bir işe yaramaz onun 5 ci olması , önemli olan genel sıralaması

koç 35 kardeşim önümüzde 500 kişi oldugunu nasıl hesapladın merak ettım.ıkı alımda kaç kişi gıttı nasıl hesaplıycaz bılemıyorum ben sadece memurluk tercıh edecem nasıp bakalım.

koç 35 benim demek istediğim atananlar oldu ve sizin sıralamalarınız güncellenmesi gerekirdi

Önünüzde kaç kişi var bunu bilseydiniz iyi olurdu

evet ıkı atama oldu ama guncellenmıyor kım önünde ne var bılemıyor malesef

ben de sınava ortaöğretim düzeyinden gireceğim, ilk 10 sırada olma gibi bir gayem var, umarım herkes gönlünden geçtiği neticeye ulaşır. :)

Üst Alt