Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3.atamada lise 1000 alım olursa kaç puanla atama gerçekleşir?

walkıng25

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Benim puanım 78.141 turkce matematik alım böyle olursa ben atanabilirmiyim?

Öncelikli hizmetli sonra memur olursa

Standart 3.atamada lise 1000 alım olursa kaç puanla atama gerçekleşir?
Benim puanım 78.141 turkce matematik alım böyle olursa ben atanabilirmiyim?

Öncelikle 3. atamanın olması lazım. Olursa 1000 atama olmaz liseden, çünkü işin içinde olan insanlardan duyduğum kadarıyla alımlar eskisi gibi çok olmayacak bundan sonra. Mesela MEB en çok alım yapan kurumdu daha önce ve bu alımların büyük kısmı hizmetli alımıydı. Meb bundan sonra bu kadar çok hizmetli alımı yapmayacak, hizmetli ihtiyacını temizlik hizmet alımı yoluyla karşılayacak. Son atamada yerleşenlerin taban puanlarına bakarak ve (3. atama olursa) ortaöğretimden 500 alım sayını baz alarak yerleşip yerleşemeyeceğini az çok tahmin edebilirsin.

3.atama olucak lise en az 1000 kişi alınacak hizmetli girecem allahın izniyle ben buna inanıyorum

3. atama olmayabilir kendinizi yavaştan 2018 içinde hazırlayın ders çalışın hea olursa ne güzel olur. ;)

Kendinizi kandırmayın. İnanıp inanmaman bir şey değiştirmez. Yönetim ne derse o oluyor sonuçta. Tercihleri doğru yapmak çok önemli. Tercihlerde önce memur, sonra 3-5 hizmetli olarak yaz. Hizmetli olmak kolay değil. Hatta 1-2 sene çok sıkı çalışıp yüksek puan alıp memur tercihi yapmak bile, hizmetli tercihi yapmaktan kat kat iyidir. Allah gönlüne göre verir inşAllah. Umudunuzu kaybetmeyin. Ne olur olmaz, 2018 Ekpss çalışma kitabı alıp şimdiden çalışmaya başlayın.

walkıng25

bak kardeşim.

hizmetli işi zordur. sonra "aman nasılsa memurluk boşverrrr..! yatışşş. yatarım" diye yazarsan hayal kırıklığı yaşarsın.. üzerine gurbet hasreti aile hasreti falan derken kafayı yersin.. hele bir de mesai arkadaşın amirin memurun biraz gaddarsa iyice kafayı yersin.

1 hafta sonra buraya gelip "asaletim dolmadan tayin istiyorum. acil" diye şımarıkça başlıklar açarsın

işe girdiğin 1 hafta olmamış olur. henüz evin dahi olmadan iş başı dahi yapmadan "tayinnn asalet almayan tayinnn" diye burada trilyon başlık açarsın

(o başlığı açan şımarıklardan biri de bendim. kendime de şımarık diyorum kişisel algılamayın)

Kardeşim, benim çalıştığım şartları bilsen hizmetli işine dört elle sarılırsın yapmayın devlet işi olsun çöpçülük yapayım haftada birgün izni var yıllık izni var maaşı güzel daha sayayım mı?arkadaşım ben 5 sene çalıştım birgün izin yüzü görmedim 2senedir 15 gün de bir izin kullanmaya başladım 7senedir yıllık izin diye birşey görmedim. Çalışma saatleri kışın 12 yazın 14 saat şimdi sen benim yerimde olsan hizmetli istemezmiydin arkadsim

walkıng25
bak bu sitede en çok açılan sitelere bak..
1- emeklilik ve rapor
2-vergi indirimi
3- asalet dolmadan tayin için yazılar..

en çok bu üç konu etrafında dönüyo.
bu insanlar da senin gibiydi.. özelde canları çıkıyordu.. ne zaman atanıyorlar bi değişim geçiriyorlar.. sanki devleti kendi kurmuş devletin başıymıs gibi..
bak emin ol..
bunları yaşayan biriyim.. ben de özelde sürünürken uzak bi kente atandım.. atandığım 1 ay olmadı.. tayin tayin diye ortalığı inlettim.
zira alışkanlıkları değiştirmek zordur. gurbet hasret aile gidilen şehrin ilçenin köyün kötü olması.. amirin gaddar olması.. işin zor olması
derken insanlar nutku tutuluyo..
yoksa herkes senin gibiydi...
"atanayım da giderim ellerimle odun kaloriferi yakarım. her işi yaparım" diyen insanlar
müdürün şu yazıyı git şuraya ver.. şu sırayı taşı.. bu masayı al.. gibi basit emirlerini bile gurur yaparak kriz geçirirler...
hemen başlarlar
"YARDIM EDİN. ASALETİM DOLMADAN TAYİN.. ACİL" gibi konular açarlar..
şu forumu bir gez..
ne demek istediğimi anlarsın...

Tabikide tecrübelerin var senin ama milli eğitimde nere çıkarsa çıksın dilekçe ile bulunduğun ilde çalışa biliyorsun yanlışmıyım acaba

hükümler teoriktir..
aslolan pratiktir..
siz ona göre tercih yapın..

3.atama kasımda kadro sayısı 6700 diye bi söylenti var forumda. Aslı astarını bilen varmı?

Yukarıda yazdığım yazıyı bir kenara not alın.

Allah ömür verirse Kasım'da da buradayız, 2018 sınavından sonraki kadroların açıklanmasında da buradayız.

İşler inşeallah benim dediğim gibi olmaz. Benim dediğimin aksi bir gelişme olursa ben burada bütün forumdakilerden özür dilerim ama benim dediğim gibi olursa 75 ile 80 puan arası ortaöğretim mezunları nitelik yoksa atanmayı beklemesin.

Yapacağınız şey çok çalışıp 80 puan üzerinde bir puan almak..

ohalden alınan personellerin akıbeti ile alakalı biraz.
açığa alınan yüzbinlerce personel var.
ancak açığa alınmışlar. işten atılmamışlar..
bu sebeple hala o kadroları dolduruyorlar..
yanlış anlaşılmasın günahsız suçsuz insanların işinden olmasını isteyecek değiliz..
o belaya pisliğe bulaşmamış insanlar er geç aklanıp işe dönecektir zaten.
ama teknik olarak o kadroları hala işgal eden binlerce memur var.

ikinci atamada bile o kadar alım yapmamış hükümet 3 ncü son atamada o kadar alım yapar mı inaniyor musun gerçekten, 2018 alımları var ken o kadar alım yapmaz
hiç bir zaman yapmamış 3 ncü atama o kadar alım

3 ncü atama olabilir belki ama şaka gibi bir rakam olabilir toplam 1000 /1500 arası yapar mesala
ama bunun ne kadarı lise ne kadarı önlisans olur bilemem ama lisans a daha fazla kadro açmaz çünkü 2 nci atama da önlisans ve liseye hiç açmadı desek yeridir
o nedende 3 ncü atama olursa bu rakamlar daha çok lise ile önlisans arasında paylaşım olur

ama yok 10 bin kadro yok 7000 kadro yazan kişiler dalga geçiyor başka bir açıklaması olamaz
hele yeni bir sınava bu kadar az zaman var iken, bu hükümet öyle cömertlik yapacak kadar yiğit değil kusura bakmayın...

Bitik bi durumdayız. Açılıcak kadrolar hep memur kadrosu olucak alım çok düşecek. Meb için böyle olucak diğer kurumların hizmetli açığını çoğaltmaları lazım o zaman

Slm arkadaslar vergi indirimi icin bas vuru yaptim %63raporum var surekli. Ankara 2yillik kabul etmis raporumu %51 e dusurmus. Bundan sonra napacam ben nasil bir yol izlicem. Bu arada ozel soktorde calisiyom. Vergi indirimiden isyeri fazla ucret odemek zorunda diyilmi. Bunuda almiyom ayni maasi aliyom. Nolur bi yardimci olun

3. atama olacağı bile belli değil puan sormuşsunuz :D

Ekpss

Arkadaşlar 69 puanla normal lise mezunu olarak ne zaman atanacağım veya atanacak miyim? bilgisi olan varsa sevinirim .

O puanla imkansız. 2018 sınavına iyi çalışın 80 üstü puan almaya çalışın.

80 puan da imkansız 94 mezunuyum ve 3 çocuğum var. Onlar mı sınav mı. Kafam almaz. Bu adaletsizlik yeni mezunlarla sınava giriyoruz.

Doğru en büyük adaletsizlik burada ben de 97 mezunum Neden cocuk mezun olmuş kişilerle aynı sıradayız öncelik Hakkı bize verilmeli

Ortaögretım puanları paylaşalım arkadslar

Ben 78.141 puan aldım..

Arkadaşlar lise mezunları puanını ve sıralamasını yazabilir mi acaba

Üst Alt