Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. atamada 70-80 arası puan alanların atanma ihtimali nedir?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 3. atamada 70 ve 80 alanların atanma ihtimali nedir? 70-80 arası atanma ihtimali nedir?

Lisans mı Önlisans mı Lise mi ? Daha bunu düşünmeden yazıyorsun. Artık senden nasıl bir memur olur bilmem :)))

Bugün Milliyetçi Hareket Partisinin seçim beyannamesinde 2016 da engelli kadrolarının hepsinin doldurulacağını okudum ve yıl olarak 2016 20 bin kadro denilmiş... Genel Başkan yardımcılarına sordum sizde Akp gibi gelip söz verip unutmayın Bana söylediği bu kadroların ödenekleri ayrıdır. Ve Şuan yasal olarak dolması gerekmektedir. İşin cılkını çıkardılar Engelliler Üzerinden siyasete gidiyorlar diye cevap aldım. Yasal dayanklarının hepsinide söyledi keşke kağıt kalem alıp yazsaydım. 3. Atama Aralıkta Olur ise Nisanda Sınav var 4, atama hikaye olur zaten kadro sayılarıda az olur nisandan sonrada 3 ay beklenir. 2016 sonuna kadar anca 1 atama yapılır. işe başlayacaklarda 2017 de yaparlar artık :D Bunarı çözdüm çünki...

@MUHAMMED37;

ağzın bal yesin emi :) Peki ege tarafı? Atanmak için illa doğu illerini mi yazmak gerek?

daha kadro sayısı belli değil arkadaşlar bakın hep diyorum klavuz açıklanmadan umutlanmayalım önümüzde bir seçim var bakalım seçim sonucu koalisyonlu bir hükümetmi kurulacak tek iktidarlıkmı kadro sayısını seçim etkiler diye düşünüyorum lütfen okulunuz varsa boşlamayın işiniz varsa çıkmayın ben 85.55 puanla ortaöğretimden girdim hizmetli yazmadığım için atanamadım okulum var bu atama sanki hiç olmayacakmış gibi okuluma hayatıma devam edecem çünkü ne olacağına ancak olduğu gün inanırım

Hem doğu hem batı yazmak daha mantıklı bence. Yarı yarıya olabilir.

söz misali önlisansa gene 750 kişilik bir kontenjan verseler puanlar tahminim 65,e kadar düşebilir, tabi yanılıyor olabilirim de

seçim öncesi de sonrası da doğu özellikle güneydoğu riskli yaşyamıyacaınız yerleri yazmayın derim.

dewam edin bilgisi olan arkadaslar puanlar kaca kadar duser sizce ekpss puanım 77 hizmetli bohcacı ne olursa talibim sansım var mı lise mezunuyum tesekkurler

Arkadaşlar puandan çok sıralamanızı yazarsanız daha net bir fikir sahibi olabilirsiniz. Puanı 65 olan arkadaş kusura bakma da sıralaman 20 bin civarındaysa ve nitelikli kadro beklemiyorsan atanman oldukça zor. 70-80 arasında puanı olan kişi sayısı oldukça fazla. Yığılmalar bu puanlar arasında olduğundan puanlar pek fazla düşmez. Açılacak kadroya da bağlı tabi ama pek fazla ümitlenmeyin 10 bin filan kesinlikle beklemeyin. 2 atamanın toplamı 10 bin olmamışken bu atamada 10 bin kadro vermeleri imkansız. En fazla 2 bin kadro verileceğini düşünüyorum bunlardan bin tanesi ortaöğretim olucaktır diye tahmin ediyorum.

@birkan01;

sıralamamızın kaç olduğunu nasıl öğrenebiliriz?

Edit: Tamam buldum 768. sıradayım. Buna istinaden aldığım puan 73,5. Atanma ihtimalim nedir? Teşekkürler.

Loris;

Güncel sıralamayı ösym açıklamıyor fakat sınav sonucu ekranında puanının altında sıralamanda yazmaktadır. Daha önceki atamalardaki kadrolara ve atanan kişilerin puanlarına bakarak az çok kendi sıralamanızı kafanızda durabilirsiniz. Mesela sıralamanız 7.000 ise ilk atamada 2400 kadro açıldı boş kalanlar ve sıralaması 7 binin dışında olan nitelikli kadroları çıkar 2200 kişi atandı. 2. atamayı bu kadar detaylı bilmiyorum onu da bu şekilde inceliyerek sizin puanınızın üstünde olanları çıkararak sıralamanızı belirleyebilirsiniz. 80+ puanlı kişi sayısı fazla değildir zaten.

ben orta öğretimden 85.55 puanla 1845. sıradaydım 1. atamadan sonra 973. sıraya geriledim 2. atamadan sonra sadece tahmin ediyorum 350. sırada falanımdır

İyice kafam karisti kusura bakmayin:) 77 puan lise duzeyi puan turum ve 8655 siram atanma ihtimalim sozkonusu olur mu sizce ?

Puanların 75-80 arası olacağını düşünüyorum tabi birde açılan kadroya bağlı olarak en iyisi kadro sayısını öğrenmek ondan sonra tartışmak zaten 1 ay kaldı :)

Merhaba arkadaslar.. Asagida ki sartlara göre bu yıl atanma ihtimali imkanı nedir? Diğer alımlara kıyasla inceleme yapan arkadaslar cevaplayabilirse sevinirim. Kadroları açıklanmadığı için, şimdilik 3-5 bin arası düşünebiliriz.

EKPSSP1 Puan Türünde 76,34478 puan ile BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ / WEB PROGRAMCILIĞI, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ / BİLGİSAYAR (METEOROLOJİ MESLEK LİSESİ), BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ / BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİSİ, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ / BİLİNMEYEN, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ / DALI YOK, BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ / VERİ TABANI PROGRAMCILIĞI alan(lar)ında 314. sıradasınız

Dipnot: bilisim dısında ki ihtimalleri de göz önünde bulunduruyorum (Ortaöğretim)

Akp ana sayfa sağ köşede bize ulaşın var #akime dilekçe yazın 3. Atamada en az 10 bin alım için dilekçe yazarmısınız ozaman bulundugunuz ile atanırsınız kadro sayısı artırılırsa herkes 3. atamada atanır..

ekpss aralık puanları

ekpss aralık atamalarında puan kaça düşer

kaç kadro açılacağı belirlenmeden puanlar hakkında tahminde bulunmak çok zor ama herkes için hayırlısı diyelim

Üst Alt