Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. Atama tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

binali yıldırım’ın
04.04.2018 - çarşamba
programı

saat 12:00 2017 ylsy bursiyerleri yurt dışı eğitime hazırlık ve uyum programı
yer meb şura salonu

saat 14:00 engelli vatandaşlarımızın ekpss ve kura yöntemiyle kamu kurumlarına yerleştirilmesi töreni
yer ato congresıum

saat 14.00 da ise sisteme ne zaman düşer ?

Bugün kesin olarak açıklanır mı dostum

3 saat oldu hala tören bitmedi mi ? Canlı yayın izleyen varsa yazabilir mi?

Ortada kalanlara başta ben olmak üzere 🤣geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum şaka gibi valla kismetimde yokmuş bu defada atanamadim🤗

herhangi bir kadroya yerleşemediniz.
Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Kaçla kapattı ve puanlar neden açıklanmadı

herhangi bir kadroya yerleşemediniz.

ben atanamadım atananlara hayırlı olsun

78.162 bende atananadım 10 memurluk gerisi hizmetli

gesees

Lisans düzeyinde ise, tercih ettiğiniz kurum ve şehirlerle alakalı olsa gerek. Yoksa gördüğüm kadarıyla lisansta 65-75 puan bandında MEB, Kültür Bakanlığı, AB Bakanlığı vs.'ye memur olarak atananlar var.

Atanan & atanmayan herkesin hakkında hayırlı olsun.

Son düzenleme:
78 atanamadıysa kendimi normal görüyorum çünki benim puanım 77.30 sıralamam 5042

DEMİROKSİT

Atanan atanmadan herkese hayırlı uğurlu olsun inşallah başka bir tercihe tüm arkadaşlar atanır
sağolsun daha önce atanan memur arkadaşlarımızın kendi işleri sağlam hem heyecan olsun hemde kurum değiştirmek için tekrar tekrar tercih ediyorlar Allah hep onların gönlüne göre versin istedikleri kadroya gelsinler millet onlardan kurtulsun ki herkes 80-70-60 puanlara yetleşebilsin

83.53 ile izmir adalet bakanlığı ilk tercihim gelmiş..
Açıkçası hiç beklemiyordum..

Üst Alt