Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. Atama tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Martın sonunda açıklanacağını söylemişti bakan hanım.

Resmi bir açıklama yok henüz, fakat sayın bakanımız Jülide hanımın değişiyle mart sonunda olacağı bilgisi dışında net bir bilgi bulunmamaktadır.

merhaba arkadaşlar benim kafam şu konuda karıştı sınav geçerlilik süresi 4 yıla çıktığı için örneğin bu gun itibariyle 2014 puanın 2016 ya göre daha yüksek benim su atamada 2014 puanımmı yoksa 2016 puanımmı değerlendirilecek iyi günler

@jjbecx en son girdiğiniz sınav puanı ele alınır. Güncel puan üzerinden değerlendirilme yapılır..

Ümit ederiz ki Cuma günü veya en geç Pazartesi açıklanır bu sonuçlar, unutmayın ki Rabbim darda olanın yanındadır her daim.

Atamaların en kısa sürede açıklanmasını diliyorum rabbimden hakkımızda hayırlısı olur insallah🤗

jjbecx 2014 puanı 4 yıllıkiçin geçerli değil 2016 dan itibaren 4 yıl geçerli puanlar dolayısıyla 2016 ve sonrası hangi puanın yüksek ise o baz alınacak

Sayın Cumhurbaşkanımızın programına baktığımda bugünde açıklanmayacak herhalde.

MART BİTTİ HALA Bİ AÇIKLAMA YOK :D Tipik umursamazlık göstergesi :D

eski açıklamalar gibi 1,5 2 ayı bulduracaklar sanırım

Arkadaşlar bugünde açıklanmadı sonuçlar durduk yere stres yaptırıyorlar insana üzülüyorum bu duruma umudum kalmadı artık beklemekten🤔

Bugünde Cumhurbaşkanımızın programında kura törenine katılacağı gözükmüyor.

Hele şükür ne zaman açıklanacağına dair resmi bir açıklama yapıldı. Ama ayın 16'sından beri neden bu kadar beklettiler ki? Sonuçta her şey digital ortamda yapılıyor ve her şey bir tuşa bakar.

aslanharun

bro o dedigin 1 tuş kaç bin kişinin hayatını değiştiriyor :D basitleştirme bu kadar.. :D!!

Atamalar sanırım 70 üstü puanlar ile gerçekleşek, neyse ekpss çalışmaya devam.. herkese bol şans.

Yarın kesin açıklama yapılacakmı ? Kura için davet edilen arkadaşlar varsa bizimle paylaşabilirmi?

Ekpss 3. Atama

Evet arkadaşlar ekpss 3. tercih sonuçları yarın (04.04.2018) açıklanacak şimdiden allah hayırlısını versin inşallah her şey gönlümüze göre olur atanabiliriz....
Sizce güvenlik soruşturması bi önceki gibi 1 yıla kadar uzar mı ?

Güvenlik soruşturması çok mu uzun sürüyor ben ilk defa ekpssye girdigim için konuyla ilgili hiçbişey bilmiyorum🤗

geçen sene atanan arkadaşlar arasında soruşturmaları hala devam edenler var

Üst Alt