Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. Atama icin düzenlenen engelliler yürüyüşü..?

GG8590

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar dun devlet personel baskanligi önünde düzenlenen bi protesto vardı yanlis görmediysem 3. Atama icin haberi dogrumudur takip eden arkadaşlar var mi?

kesinlikle bir şeyler yapılmalı

geçen sınavda 3.atama oldu sırf seçin yatırımı için

bu sınavda da 3.atama olmalı

nerede protesto olucaksa ben de giderim

Bune ya devlet kanunları ilk kendi uygulamalı devletin %4 kanununa göre 20.000 engelli açığını KAPATSIN.... kapatmıyorsa özel sektörden %3 kanununa bir engelli için AYLIK 2.500 tl ceza kesmesin kendi uymadığı kanuna özel sektöre niçin ceza kesiyosun o zaman kişi başı aylık 2.500 tl se 20.000.2500 tl aylık 50.000.000 tl yıllık 600.000.000 tl bir yıllık cezayı ödesin 15 seneyi siz hesaplayın 1 yıllık 600.000.000 .15 sene .....yok böle şey yani eski parayla yıllık 600 trilyon 15 senesi 9 katrilyon öde cezayı engelli maaşı AYLIK 300 tl olmasın artsın

O cezayı öderse bütçeyi kurtaramaz öyle bir göçer ki sonra yine vergi vergi diye biner vatandaşın sırtına emekli maaşlarını bile kırptılar %70 'den %30 a 2008 sonrası girenlerden adamlar neyin peşinde sen ne diyorsun. Şu ülkede bir aklı basında adam gelemiyecekmi acaba devlet yönetimine Atatürkten sonra gelen olmamış her ne hikmetse...

3.atama ve fazla kadro için Ankara yürüyüşü

Zafere ramak kaldi
lütfen okuyun !!
Iki haftadir cok yoğun uğraş verdiğimiz ekpss 3. Atama 10.000 kadro eylemimiz cok.emin adimlarla devam ediyor iki hafta önce ankara guvenpark da toplanıp basin aciklamasi yapmıştık gecen hafta ise engellli fedarasyonlari başkanı türhan icli beyin destegiyle 50 kişi devlet personel baskanlinin önünde basin açıklaması yapmistik ve akebinde ise tbmm ye gdiip randevumuz dogrultusunda hukumet vekilleriyle gorusme yapmıstik bu sali gunu 25.06.2017 de aile ve sosyal politikalar bakani fatma betül sayan ile 15 kadar arkadas gorusme için randevu aldilar ikinci bir gurup akp gurup toplantısı sonrasnda cumhurbaskini recep tayyip erdoğan la görüşmek icin randevu aldik
adim adim zafere gidiyoruz
26.07.2016 tarihinde ise t.c tarihinin en önemli engelli dayanışmasına sizde davetlisiniz 300 adet engelliler 10.000 kadro istiyor t shortu 100 adet turk bayağı 300 adet 10.000 atama şapkası ile tum.iktidar ve anamuhalefet partileri temsilcileriyle birlikte meclise yürüyecegiz uzlasma arayıp ulaşmaya varacağız uzlasma olmazsa açlık grevine donusecegini iletecegiz tarihteki en önemli engelli dayanışmasına sizlerde davetlisiniz
hak verilmez alinir bunu sakin unutmayın bu gun birlik olma günüdür bugün hak arama günudür yillar sonra bile bir çok engelli arkadaslara milat olmaya varmisiniz katilim minimum 300 olacaktır sizlerle daha güçlü olacagiz tum engellileri 26.07.2017 de ankarada guvenpark da saat 9 da meydanlara davet ediyoruz ordan bir kisi bile mutsuz ayrilmiycak bunun sözünü veriyoruz kendi mujdemizi kendimize vereceğiz inanlar hak aramak istiyenler gelebilirler herkesden allah razı olsun.

Daha detaylı takip etmek isterseniz bu sayfadan takip edebilirsiniz
https://m.facebook.com/groups/491800814202543?view=permalink&id=1374452119270737

vay be helal olsun

hak verilmez alınır

bursa dan gelip sizlere katılıcam

imkanı olan herkes gelsin

Vermezse mabut ne yapabilir ki kel Mahmut :)) bu işler gücü elinde tutan kişinin tutumuyla ilgili sen istediğin kadar eylem yap... Onun için dünyada devlet yönetimlerine Hitler gibi adamlar gelmesin diye dua edin bence yapılan eylemlerinizden çok daha etkili olur...
Tabi şuda var ki bu tamamen benim görüşüm bizim lider, Diğer devlet liderlerine göre çok daha insancıl.

hiç bir şey çıkmaz oturun 2018 e hazırlık yapın, işinizi şansa bırakmayın

bu mesajıma kızacaksınız ama doğrusu bu arkadaşlar

şimdiden derslere odaklanın yüksek puan alın, bakanların yalan yanlış konuşmalarına aldırış etmeden atanın
hepsi yalancı.
on binlerce alım yapacağız
süpriz yapacağız
hepsi yalandı

yine yalan söyleyecekler kandıracaklar bizleri

Son düzenleme:
aahmmeettt

engelli istihdamı %3 müş %4 değil zaten %4 ü kim söyledi anlamadım. merak ediyorsanız devlet personal başkanlığı engelli istihdamı katoloğuna bakabilirsiniz. orda öyle yazıyor.

arkadaşlar kamuoyunda sesimiz duyulmamış durumda.yürüyüşün görüntülerini kanallara göndermemiz gerekiyor.özellikle kanalların whatsup hatlarından en kolay şekilde yapabiliriz...

HAYIRLISI İNŞ Benim hala 3. atama için umudum var .Müsteşar söz vermiş arkasını bırakmazsak oldu bu iş.

Azcık facebook da EKPSS sitelerine girin dolaşın ne var ne yok bakın

Neden devlete bu kadar yükleniyorsunuz her ülke perişan halde nerdeyse rizki veren Allah tır devlet değil vakit zaman geldiğinde zaten Rabbim işi önümuze koyar rizki verir

Ne saçmalıyorsun rizki allah verir diye aramayalım boyna yatalimmi çalışanın önünde durma bari geri zekali

3 atamayı bırakın bugün haberlere çıktı olaylar
merkezi atama kalkıyor artık bütün sınavlara mülakat geliyor

dayısı olan mülakatta götürür artık
bizim gibi garibanların ekmek kapısı umududa bitmiş olur
yazıklar olsun

Neden devlete bu kadar yükleniyorsunuz her ülke perişan halde nerdeyse rizki veren Allah tır devlet değil vakit zaman geldiğinde zaten Rabbim işi önümuze koyar rizki verir

işte böyle böyle anamızı ağlattılar :)

siyasiler ve tanıdıkları malı götürürken bizim gibiler tavuk ekmek yerken bile cebine bakar oldu

Bilmeden kimse konuşmasın!! İş kanununda yazan metin şu şekilde:
Bu oran özel sektör için uygulanan orandır, kamu işyerleri için mevcut çalışan sayısının %4’ü kadardır. Örneğin özel sektör için, 70 işçinin çalıştığı bir işyerinde 70*%3=2,1 hesabıyla en az 2 engelli işçinin istihdam edilme zorunluluğu bulunmaktadır. Küsuratlı rakamlarda virgülden sonraki yarım ve yukarısı olan rakamlar yukarıya, yarımın altındaki küsuratlar ise aşağıya yuvarlanır. Engelli çalışanlar, toplam işçi sayısına dâhil edilmez.

Kendinizi de insanları da moralsiz yapmayın...

Hepiniz kendi bildiğiniz gibi algiladikca yazdıklarımı hiçbir ilerleme yapamazsınız hakkınızı arayın ama şiddetle hakaretler değil musluman akıllı olmalı devlet elinden geleni yapıyor farkindamsiniz Rizki tabiki Allah verir devlet veya işveren vesiledir biraz yazdıklarımı mantikla okuyunuz bir kardesimiz bu kadar kişiye iş verir sonra keser gibi laflarina benim yazım ki kacyil öncesine engelliler ismi vardı bir dusunun sukretmeliyiz siz biraz yazdıklarımı her konudan iyi dusunun banada hakaret etmeyin ben bu yoklukta Rabbim Sen dilersen Devletten yiyecek ekmeyi nasip edersin diyorsam burda azda olsa geliri olanlar sabırla bekleyip verilene sukretmeliyiz öyle gerizakali deneyle olmuyor Ahmet bey sen en iyi notu al torpil yap sanda Allah o rizki vermedikçe yiyemezsin öncelikle karşındakinin düşüncelerini aşağılamamayi onren

Arkadaşlar dün Ankara Kızılay Güvenpark'ta Engelliler Konfederasyonu ve diğer Engelli Dernekleri üyeleri ile gerçekleştirilen eylemin asıl amacı engelli kontenjanını arttırıp tercihlerin ileri bir tarihte yeniden yapılması eylemidir. Bu haberin ayrıntısını ben bugün Hürriyet Gazetesi Ankara ekinde gördüm ve okudum. İnşallah kadro sayıları arttırılırsa ben yeni tercihleri de beklerim ama yeter ki sayı arttırılsın ve kesin bir alım yapılsın...

Arkadaşım imzalayacağım ama verdiğin link açılmıyor...?

Üst Alt