Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 adet raporum var. EKPSS'de hangisini kullanmalıyım?

Konular
251
Reaksiyonlar
229
[FONT=helvetica]bi yakınım ekpss başvurusu yapacak elinde 3 adet raporu var ekpss ye başvuru yapacak hangi raporu başvuruda kullanabilir yönetmenlik te bu gibi durumdan bahsetmişlermi rapor tariihleri 2009,2010,2012 arkadaş 2009 u kullanmak istiyor bilen arkadaşlar cvp verirse sevinirim [/FONT]

herzaman için en son alınan raporlar geçerlidir sonradan problem çıkmasın istiyorsa bence son raporuyla müracat etsin paranoya

http://bitlis.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2015_05/27030308_ekpps.pdf
rapor yönetmenliginde yazıyormu sarasota 30/03/2013 tarihli ve 28603 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girenÖzürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporlan HakkındaYönetmelik hükümlerine uygun olarak alınan engelli sağlık kurulu raporu ile engelli oranının %40veya üzerinde ve çalışabilir durumda olduğunu belgelemek, (Adayın engelli sağlık kuruluraporunda belirtilen raporun geçerlilik süresinin “Sürekli” veya “Süreli” olmasına göre; “Sürekli”olanlardan yeni bir rapor istenmemesi, “Süreli” olanlann ise geçerlilik süresi kontrol edilerek, süresibitmiş olanlardan yeni rapor istenmesi gerekmektedir. Adayın birden fazla engelli sağlık kuruluraporu olması halinde 2015 yılı (EKPSS veya KURA) yerleştirmelerinde ÖSYM tarafından esasalınan engelli sağlık kurulu raporu işleme alınacaktır.)

sarasota
adayın diyor birden fazla saglık raporu varsa ösymde ki raporu esas alınacak diyor
yukarıda verdigim link 2015 1 ci atamada mebe yerleşen ler için yayınlanan genelge

Son düzenleme:
16.12.2010 tarihli ve 27787 Mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik" yayınlanmıştı elinizdeki raporlardan hangisi bu tarihten sonra alınmışsa onu kullanmanız daha iyi olacaktır bu tarihten sonra alınan raporunuz yoksa bu tarihe yakın olan raporunuzu kullanmanız daha iyi olacaktır.

Bendede 3 adet rapor var.
2007
2010
2012
Ben 2007 olani kullaniyorum. Ayni raporla 2 kez atandim sorunsuz.

teşekür erdal içimizi rahatlatttın bi mantıktır gidiyor son rapor geçerli diye rapor yönetmenliginde böyle bişey yazmıyor son rapor geçerli diye millet tutturmuş kafasına göre mantık yürütüyor önemli olan kanun yönetmenlik kanunda yönetmenliktede yazmıyor böyle bişey kanunda boşluk var hiç bi sorun olmaz

Life

life yanılıyosunuz kesin bi bilgi vermiyosunuz rapor yönetmenliginde bahsetmiyor böyle bişey ona bakarsanız 2006,2010,2012,2013 te rapor yönetmenligi degişti hepside aynı sadece usule uygun degişti usule uysun diye degişti

arkadaşlar belki konuyu saptırmış olacağım ama ben de bişeyi anlamadım raporumu girdirmek için ösym bürosuna gittim adam "senin raporunu sınav açılmadan sisteme ekleyemem" dedi. doğru mu bu dediği?
"ösymdeki raporu esas alınacak" dediniz diye sordum nasıl ekleteceğim ben bu raporu?

Kayit zamani gider ekletirsiniz ne bu acele.
Raporlarin alinis amacidir esas olan.
Tarihi degil

shure

ilk kez başvuracaksan sistem açılmadan olmaz şubat 23 te başlıyor başvurursun o zaman 2014 te başvurduysan o rapor kayıtta vardır net üzerinden başvuru yapcan raporunu yeniletmene gerek yok o zamanda

paranoya Arkadaşım ben zaten kesin bilgi demedim yönetmeliğe göre yakın tarih ya da yönetmeliğe göre uygun tarihli dedim, hangi rapor ile başvuracağınız size kalmış, sonuçta ösym kayıtlarındaki raporunuz geçerli olacaktır.

Üst Alt