Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

29 gün raporlu kişinin o günlere ait maaşı ödenir mi? Geçici iş göremezlik..?

bahar3434

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar. benim kardeşim 29 gün devlet hastanesinden raporluydu. bu sürede iş yerinde değildi tabi. raporlarını iş yerine faxladık.
benim öğrenmek istediğim 29 gün raporlu olduğu için maaşı (raporlu aya ait) kesilecek mi? yoksa zaten raporlu olduğu için problem yok mu? ssk sı devam edecek mi?k
ardeşime işyeri arkadaşları maaşını keserler demişler de.

bir de bu geçici işgörmezlik ödeneği ayrı bişey mi? yani işverenden bağımsız bişey mi? sskya başvur demişler ödeme alırsın.

inanın hiçbir bilgimiz yok. ben internetten bakmaya açlıştım ama hiçbişey anlamadım. bizim için önemli olan maaşını alması ...

yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

Merhaba. Çalışmadığı süreler için maaş alamaz.Maaş bordrosunda 29 gün eksik görünür.Sadece 1 gün hesaplanır.Bu bir gün için maaş alır.Geriye kalan 29 günü ise iş görememezlik belgesi ,vizite kağıdı,işyeri yazısı ile SGK il müdürlüğüne başvurarak çalışmadığı 29 günün parasını alır.
SSk sı devam eder ancak bu aya ait sigorta hizmet dökümünde 1 gün sigortalı görünür.

Üst Alt