rüyamıydı gerçekmiydi?...

belleklerimize  yaşadığımız güzel anların silinmemk üzere kazındığı çok güzel bir organizasyonda buluştuk hepimiz..

bu organizasyonun gerçekleşmesi adına ellerinden gelen tüm gayreti  ve çabayı hiç şikayet etmeden gösteren ve bizi bir kez daha dostluk çemberi içine toplayan Hasan Hocam a ve Kuyucak Abi me  sonsuz teşekkürler.
        Bu oranizasyona katılarak  kendilerini tanıma  şansı bulduğum bütün arkadaşlarımada çok teşekkür ederim.

-Ahmet Abi  güleryüzün için teşekkürler ama kız arkadaşımın adı Ebru  ve kendisi 
          Özlem adını görünce benden başka gizlice  başka bir kız dahamı getirdin diyerek 
          beni bayağı bir hırpaladı.uzaktanda olsa yetişrek gaz vermeye devam ettiğin 
           için çok sağol abi

-Taytıs ve Tolga06  dans dünyasına  kazandırdığınız  kendinize özgü figürler  ve
          koreografi için teşekkürler.renk kattınız

-Erdemli ..bu kadar çılgın bir grupta sakinliğin ve sessizliğinle dengeyi sağladın
          senin gibi birine ihtiyaç vardı .iyiki geldin.

-Umudun...seninle arkadaştık ama hiç görüşememiştik.seni gördüğüme çok 
           sevindim ve iyiki arkadaşımsın.

-duygu bahçesi..neşen hiç kaybolmasın.ve şarkı sözlerinin sadece ilk 
              mısrasını değil tamamını öğrenmiş olarak gel  önümüzdeki buluşmalara
              birde elmaları unutma tabi

-Hacer ve Nursan adlı siyam ikizleri...yemek vakitleri dışında 
              geçirdiğiniz hamam ve masaj sefaları sayesinde  tamara sizin gitmenizden 
              hemen sonra kendisine mercedes otomobil almış ve görevinden istifa etmiş

-Esat....kız arkadaşı tarfından ekilmenin acısını  kendini havuza ve balık
                avlamaya vererek  atlatmaya çalıştı

-ÜTOPYA..Sevgili kardeşim Zeki  arkadşlarımızın isteklerini hiç yüksünmeden 
                ve büyük bir istekle yerine getirmek konusunda harikaydın.herkesin eli 
                kolu oldun..iyiki varsın.

-Adana grubu... enerjinizle organizasyona  renk kattınız teşekkürler.

Ve  burada adını sayamadığım güzel ve zarif hanımlarla , yakışıklı ve 
          centilmen beyler iyiki oradaydınız iyiki sizi tanıdım.

NOT 1 =Başta Kuyucak Abim ve zarif eşi olamk üzere  tüm arkadaşlaın isteği üzerine avatarımı değiştirdim..bilginize..çok söz dinleyen bir çocuğum

NOT  2  =Bu organizasyona benim le birlikte katılan ve karada havada denzide bir an olsun elimi bırakmayan hep yanımda olan ve '' GÖZ AÇTIRMAYAN''    CANIM ada çok teşekkür ederim.