Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%24 oranında raporum var. ÖTV'siz araç alabilir miyim?

baş ağrısı sağlık raporu

H sınıf ehliyet ve ötvden faydalanmak için sağlık raporu çıkarttım.önceki raporum %59 olmasına rağmen %24'e indilirildi ve rahatsızlıklarım eksik yazıldı.doktorlar o kadar aksiydi ki eski raporum dilekçe ekinde olmasına rağmen ve bakmaları için direttiğim halde o raporuma bakmadılar.ve şimdi bazı illerin vergi daireleri ötvden faydalanabileceğimi söylerken bazıları reddediyor.raporuma itiraz etmek istemiyorum.çünkü o doktorlarla bir daha muhattap olmak istemiyorum.başka hastaneden tekrar aynı amaç için rapor çıkartabilir miyim? iki rapor arasından belli bir süre geçmesi gerekiyor mu tekrar rapora başvurabilmem için? yada illaki itiraz mı etmem gerekiyor benim o rapora????

Sistemde daha önceki başvurularınız görünürse itiraz hakkınızı kullanırsınız. Önce başka bir hastaneye yeniden başvuru yapın ki itiraz etmeden evvel yeni rapor almanızda bir engel olup olmadığı çıkar yoksa alırsınız, çünkü itiraz sonucu verilecek rapor için artık tek yol mahkeme olur. Total kalça protezi olduğunu söylemişsiniz, Burada belirleyici olan şey rapordaki ve ehliyetteki ibaredir. Eğer bacaklarınızdan birini dahi kullanmakta zorluk yaşıyorsanız ve doktor buna dair bir değerlendirme yaparsa, evet, ehliyet de vergi avantajlı araç da alabilirsiniz: Kimler araç alımında vergi avantajından yararlanabilir sorusunun cevabı burada

Üst Alt