Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

24 Nisan EKPSS tercih işlemi bittikten sonraki süreç hakkında?

muzy1

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba, 24 nisanda bitecek tercih işlemleri sonrası? Duyurma, Evrak toplama, komisyonda görüşme, atama, işe başlama ...vb süresi ne kadardır ? 1 ayı bulurmu mesela ? Bekleme süresi kurumdan kuruma değişiyor sanırım.. Bilgisi olan arkadaşların vereceği cevaplar için şimdiden teşekkürler

tercih ettiğin, kazandığın yerele göre değişmektedir. Örneğin 7225 kodlu güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması olan tercihler için minimum 3 ay beklersin.

En kısa süren MEB diyorlar. 1,5 ay gibi bir sürede başlanacağını söylüyorlar.

benim öğrenmek istediğim diyelim ki herhangi bir il e atandık sağlık nedenlerinden dolayı tayin alınabiliyormu ?

sputnik Asaletinizin onaylanmasını beklemeniz gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Asaletiniz onaylandıktan sonra kurumun belirlediği kriterlere göre dilediğiniz şehre tayin isteyebiliyorsunuz. Bir arkadaşım M.E.B'de çalışıyordu yaklaşık 2 sene kadar sonra asaletini aldı ve tayinini istedi. Şimdi evinin dibinde ki kurumda çalışıyor.

Neden 2 sene kadar sonra asaletini aldı.. onun suresi 1 yıl değil mi mustafa kardeş..

ankiloz orada ters yazmışım asaletini aldı yaklaşık 2 sene sonra tayinini istedi olacak orası..

:) uzun süre biraz şöyle bir baktım internette sağlık nedenlerinden ötürü bir defaya mahsus tayin alınabiliyor böyle bir kural var.

mrblar arkadaşlar terçihlerden sonra atanırsak eger özel sektörde çalışanlar için hemen işi bırakmaları gerekirmi mesele yukarda cevap olarak arkaşımız 3 ay gibi bir tahmini bir süre söylemiş bu süre içinde boş kalmakmı gerekli yoksa sigortalı olarak işime devam etsem bir sorun olurmu şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim..........

Atanma haberiniz gelsin , evraklarınızı tamamlayın.Sonra arayıp işe başlamanızı söylerler o zaman kadar şimdiki işinizi bırakmayın çünkü bazı kurumların işbaşı yaptırması 6 ayı bile buluyor.bir tanıdığımın öyle oldu çünkü.Sizi aradıktan sonra en geç 15 günde işbaşı yapmalısınız.Sakın geciktirmeyin.

cevap için tşkler kardeşim mesela diyelimki atandım evraklarımı tamamladım ve o kurumu aradım bana dediki 2 ay sonra işe başlayabilirsiniz bu süreç içinde çalışmamda bir sorun olurmu

yerleştirme sonuçları kaç günde belli olur? geçen seferki kaç gün almıştı?

NETBUS Geçen sefer 2 günde açıklanmıştı. Bunda da haftaya en geç Çarşamba'ya bekliyorum ben. :)

Peki kurum yeni rapor ister mi benim rapor 2004 yılına ait durum ne olur

Üst Alt