Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende başarılar dilerim heyecanlanmamanızı tavsiye ederim herşeyin bir çaresi var kazanamazsanız da ümitsizliğe kapılmayın tekrar deneyin ben dördüncüde kazandım Allah hepinizin gönlüne göre versin
bende herkeze başarılar diliyorum . gönlüm istiyor hiç bir engelli işsiz kalmasın. ama hükümet ne kadarını işe alacak hepimiz göreceğiz. ama en az 3 tane atama için mutlaka birlik olalım arkadaşlar hatta mümkünse 4 atama bile olsun
kendinizi üzüp sağlığınızdan olmaktansa sabretmek daha güzeldir bende işsiz çok gezdim kardeşlerimin halinden anlarım kazanamazsanız dünyanın sonunun olmadığını belirtmek istedim
Herkese şimdiden başarılar.. Umarım gönlünüzdeki neyse o olur. Dünyada insanların ne dertleri var, sınavın sonucu kötü bile olsa kafanıza takıp sorun etmeyin..
sağol sanada başarılar. ben çalışamadım bi sertifika programına hazırlandığım için 65-70 arası bir puan bekliyorum şimdiden . ama fazla gelirse sevincem
herkese başarılar sınavda umarım her şey umudunuzdan güzel olur arkadaşlar Allah ne hayırlısıysa onu versin Umarım gönlünüzdeki neyse o olur o mutluluğu hepimiz yaşarız
Başarılar arkadaşlar.. 4 yanlışın 1 doğruyu goturdugunu bilmiyordum. Teşekkürler söylediğiniz için. Moralinizi yüksek tutun. Hiç çalışmadım ama yine de girip şansımı deneyeceğim. Çalışan arkadaslara moral olsun bu yazdığım... Kimbilir benim gibi kaç kişi çalışmadı. Sınava 70.000 kişinin girmesi sizi korkutmasin. Allah hepimize zihin açıklığı versin ve hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Hayat sınavını doğru verelim inşallah. Son 10 saat
herkese başarılar, en çok hak edenler yerleşir umarım. yerleşenlerden dolayı sınava girenlerin azalması gerekirken neden her sene artıyor? aklıma, hafif engel oranını %40 a tamamlayıp sınava giren vardır diye gelmiyor değil. her zaman söylediğim gibi en önce ağır engelliler yerleştirilmelidir. hatta % engel oranına göre atama yapılmalı.