Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

24 Nisan 2016 EKPSS'de herkese başarılar

maxell07

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,
24 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olan EKPSS sınavında herkese başarılar dilerim.
Allah gönlünüze göre versin :)

Bende başarılar dilerim heyecanlanmamanızı tavsiye ederim herşeyin bir çaresi var kazanamazsanız da ümitsizliğe kapılmayın tekrar deneyin ben dördüncüde kazandım Allah hepinizin gönlüne göre versin

bende herkeze başarılar diliyorum :) . gönlüm istiyor hiç bir engelli işsiz kalmasın. ama hükümet ne kadarını işe alacak hepimiz göreceğiz. ama en az 3 tane atama için mutlaka birlik olalım arkadaşlar hatta mümkünse 4 atama bile olsun :)

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar herkese başarılar allah işimizi kolaylaştırsin bizlere de nasip etsin (amin)

mkaya64

O kadar bekleyecek kadar sağlıklı olsam keşke.Artık asgari ücretle bi yerde iş bulup erken emekli olmaya çalışırız yapacak bişey yok.

kendinizi üzüp sağlığınızdan olmaktansa sabretmek daha güzeldir bende işsiz çok gezdim kardeşlerimin halinden anlarım kazanamazsanız dünyanın sonunun olmadığını belirtmek istedim

2016 ekpss

24 Nisan 2016 pazar günü sınava girecek olan herkese başarılar diliyorum inşallah dileklerimiz kabul olur.

Arkadaşlar çok fazla heyecan yapmayın son gün tekrarı da yapmayın kafanızı rahatlatıp dinç kafayla sınava girin.

Sınav giriş belgenizi ve kimliğinizi unutmayın.

Kazamız mübarek olsun :)

Herkese şimdiden başarılar.. :) Umarım gönlünüzdeki neyse o olur. Dünyada insanların ne dertleri var, sınavın sonucu kötü bile olsa kafanıza takıp sorun etmeyin..

Ne kadar çalışılsa da bu işler birazda şans, nasip işi arkadaşlar herkese çook başarılar :)

Sınava girecek olan herkese başarılar arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun :)

Sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim. 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğünü unutmayın. Kararsız kaldığınız sorularda boş bırakın süreniz kalırsa tekrar dönersiniz.

ekpss

Yarın 24 nisan ekpss var herkese öncelikle başarılar dilerim
Allah yar ve yardımcımız olsun

sağol sanada başarılar. ben çalışamadım bi sertifika programına hazırlandığım için 65-70 arası bir puan bekliyorum şimdiden . ama fazla gelirse sevincem :)

herkese başarılar sınavda umarım her şey umudunuzdan güzel olur arkadaşlar Allah ne hayırlısıysa onu versin Umarım gönlünüzdeki neyse o olur o mutluluğu hepimiz yaşarız :)

hepimize başarılar.allah yardımcımız olsun inşallah

ben 10 puan peklıyom zaten hep calıstım aklıma bırsey yyerlesmedı

74 bin kısı basvurnus 5000 bın kısı alıcaklar en az 80 ustu alanlar tanır bence 218 e kadar en fazla 7000 bn kısı alırlr

Açıkçası hiç çalışmadan gireceğim... Benimle birlikte sınava girecek olan tüm adaylara başarılar dilerim.Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.

Hepimize Başarılar arkadaşlar. Allah zihin açıklığı versin

Başarılar arkadaşlar.. 4 yanlışın 1 doğruyu goturdugunu bilmiyordum. Teşekkürler söylediğiniz için. Moralinizi yüksek tutun. Hiç çalışmadım ama yine de girip şansımı deneyeceğim. Çalışan arkadaslara moral olsun bu yazdığım... Kimbilir benim gibi kaç kişi çalışmadı. Sınava 70.000 kişinin girmesi sizi korkutmasin. Allah hepimize zihin açıklığı versin ve hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin. Hayat sınavını doğru verelim inşallah. Son 10 saat :)

herkese başarılar, en çok hak edenler yerleşir umarım. yerleşenlerden dolayı sınava girenlerin azalması gerekirken neden her sene artıyor? aklıma, hafif engel oranını %40 a tamamlayıp sınava giren vardır diye gelmiyor değil. her zaman söylediğim gibi en önce ağır engelliler yerleştirilmelidir. hatta % engel oranına göre atama yapılmalı.

eyer engellilere güzel kolay surular sorulsa herkez ıyı puan alir atsnır ama oyle sorular soruyorlarkı ogretmen tanıdıklarım var cozemedı

sankı sorular o kadar basıtkı 60 dk verıyorlar sıp sak cozerız

Sınava girecek olan tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim .. Allah hepinize zihin açıklığı versin inşAllah ... <3

Umarım Sınavınız iyi geçmiştir çoktan uyumuşsunuzdur geç oldu ama Sınavda Başarılar Arkadaşlar :D

Üst Alt