Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2026 itibarı ile engelli statüsünde hangi aracı tavsiye edersiniz?

AS21

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
5
Merhaba,

Raporumun üzerine ortopedik Engelli araç almak istiyorum. Toyota Corolla 1.5 Passion X-Pack Multidrive S düşünüyordum. Ancak altı yere çok yakın olduğu için almak konusunda tereddüt ediyorum. Yakıt, Sağlamlık, Konfor ve Araziye uygun araç önerileriniz var mı?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Araziye uygun binek araç yok ki eski araçlar bir nebze buna uyabiliyordu tampon açıları vb gibi nedenlerden dolayı ama şimdi öyle değil. Yerden yükseklik olarak aynı rakamlar görünse bile tampon altları, yağ kartel korumaları çok daha yakın olabiliyor. Park yerlerinde bulunan sarı demirlere bile girsem oturur mesela benim focus. Ama sözde ondan rakamsal olarak yerden yüksekliği daha düşük olan Renault 19 la öyle bir problem yaşamam, teker deyene kadar ilerleyerek park edebilirim. Duster tarzı araçlara bakmanız lazım yüksek istiyorsanız.

Üst Alt