Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2026 emekli maaşı 20.000 TL oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@black bishop,

Elhamdürillah durumum iyi, şükretmesini bilene 19 bin tll de çok güzel paradır allah bereketini verir. Emekli maaşını ben ayarlamadığıma göre bilin bakalım kim ayarlıyor ?
Şükür edersek paramız bereketlenir. 19 bin tl ye ben çok sevindim. 19 ile 24 kg arsı kırmız ıet alınır o paraya her gün 600-700 gram et yiyebiliriz.

@Polmiks,

gel aydına kardeşim .. 1+1 ev 20 bin tl ... haa dersinki ben köpek bağlasan durulmayacak evde kalırım dersen 13 bine ev buluruz .. elektrik su doğalgaz 3000 .. 6 7 bin lira ile ben yaşarım pardon sürünürüm dersen eyvallah .. saygı duyarım size ..
mevcut hükümet harbiden iyi çalışıyor insanlara insanca yaşamak kavramını bambaşka şekilde empoze etmiş ..

kardeş senin durumun çok ama çok iyi olabilir. ancak bu ülke senden ibaret değil .. bunu o kafana yaz .

@black bishop,

inan hiç umurumda değil. Emekli maaşını belirleyenlere mail atman gerekiyor. Ben halime şükür ediyorum. Bana 19 bin fazlası ile yetiyor. Beni sadece ben ilgilendiririm.

Kulislerde seyyanen zam konuşuluyormuş. Bazı kaynaklara göre seyyanen zam kesin! Tutar ise 2.500 diyen de var, 5.000 diyen de. Ayrıca memur emeklisine verilen oran kadar işçi emeklisine de zam verilmesi (zam oranının eşitlenmesi) de tartışılıyormuş. Reis son noktayı koyar!

@hozgul,

Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar her sene aynı hikaye sonra oooo reis bizi düşünüyor diye sevinir şakşakçıları. :D Şimdi onlar venezüelayla, maduroyla meşguller emekli maaşları konuları değil.

@Alman, Aslında ne kadar artış yaparsa yapsınlar çok anlamlı olmayacak.

Her şey 2008'de değişti. Örneğin 2008 yılında, aylık ödemelerinde yapılan değişiklik olmasa idi, en düşük aylığın 40 binin üzerinde olacağı söyleniyor.

Benim anlamadığım, emekliler bakımından Erdoğan'ın nasıl rıza üretebildiği.

Memur maaşı yükseldiği sürece bir şey değişmez. Memur maaşları 6ayda 1 kere 6-15 bin tl arasında yükseliyor. Memur 1 yılda 20-25 bine yakın zam alırken asgari ücretli 12 ayda 1 kere olmak üzere 4-5 bin tl saadaka alıyor.

@güllerin efendisi

var kardeşim,

oy verdiğiniz adamlar saraylarda yaşıyor, çocukları seks partilerinde kucaktan kucağa geziyor,
yurt dışında açılan vakıflarda çalışıyormuş gibi gösterilip milletin parasıyla zevki sefa sürüyor,
proje çocukları uyuşturucu partilerinden eksik kalmıyor,

bu arada ülkede yaşayan işçi, emekli, engelli aç, sefalet içinde yaşıyor,
hakkı olan emeklilik için mesela senin gibi, aylarca zulüm ediliyor,
hakkı olan maaşlarından her ay çalınıyor.

bu düzeni yarattığınız için teşekkür etmek istemiş olabiliriz.

emeklinin maaşından çal, çocuğunu, karını son model makam araçlarına bindir.
ne güzel dünya 👏👏👏

@ucuncubahar,

Sefalet derken çok pardon ama herkes elinden ipohene 17 ile geziyor neyin sefaletinden bahsediyorsun kardeşim benim emekliliğim onaylandı kardeşim ben bu devlete 22 yıl prim ödedim benim romatizmam var şekerim var diyip engelli raporu alayımda emekli olayım demedim ayrıca vergi indirimi ile emeklilik de çok suistimal vardı onun önüne geçildi anladın mı iyide oldu

Hangi başlıkta yazmışım göstersene ben öyle bir kelime kullanmam bir kere uydurma iyi oldu kelimesini haksız yere rapor alıp vergi indirimi ile emekli olupda bundan sonra olamayacaklar için yazmışımdır ancak

@güllerin efendisi

1 mesaj önce yazdığını iyi oku.

"vergi indirimi ile emeklilik de çok suistimal vardı onun önüne geçildi anladın mı iyide oldu"

senin gibiler yüzünden engellilerin hakları bir bir ellerinden alındı.
emeğiniz büyük, yapılan her kötülükte payınız var.

edilen her beddua da payınızı mutlaka alacaksınız.
şimdi altın kuru keyfin yerinde olabilir, dilerim bir kuru ekmeğe muhtaç olasında bugün işçinin, emeklinin, engellinin yaşadıklarını daha iyi anlarsın.

@güllerin efendisi,
sayın ak partili dar görüşlü arkadasım merhaba sana. öncelikle elinde ıphone 17 olan zengin olmuyor. ayrıca almanyada bir maasına 2 adet ıphone alabilirken. türkiyede onu kaç taksitle alıyorlar bir arastır derim. bunun sebebi senin o dar görüşlü kafanla desteklediğin o koyun aprtinin gereksiz ÖTV vergilerinden dolayı oluyor. öncelikle sadece makarna ve beyaz ekmekle beslenmekten giden akıl sağlığını geri kazanmanı temenni ediyor. Açlıkta sefalet içinde yasamını devam ettirmeni diliyorum

@emrem72,

İllaki bir kişinin ipohene mi kullanması lazım o telefona o kadar para vereceğine bi eksiğini tamamlasın sen çok ipohene kullanmak istiyorsan ben sana ipohene 4 yolliyim

bende de 5 senelik ıphone 11 var. tahminimce 1.5 sene daha gider diye düşünüyorum. Bu telefona sahip olmak snn dar görüşüne göre beni zengin mi yapıyor şimdi. Eee sayın bağnaz insan peki 25 bin lira olan kiram ne olacak ya da övündüğünüz ilah olarak gördüğünüz başkanınızın sözde türk dediğiniz otomobilin 1.8 milyon olması ne olacak sayın türk??? sözde türk ama orta düzey vatandaslar bile faydalanamıyor bu mu övündüğünüz türkiyeniz??? açlık sınırının altında kalan asgari ücrete ne diyeceksin peki??? Elbet birgün sizde toplanacaksınız dünya kimseye baki değil bu dünya size kalmayacak

Asgari ücret 28 bini birak 60.da olsa aynı olacak yetmiyor da yetmiyor olan biraz şükretmeyi bilsinse böyle olmaz bunlar
bak güzel kardeşim.
1.si dini imanı ibadetleri siz getirmediniz ülkeye, sizden de öğrenmeyeceğiz. Çok şükür elhamdülillah müslümanız.. Sandığınız gibi diğer partililer ateist değiller şükretmeyi de biliyoruz.
2.si "köpekler istedi diye atlar ölmez" yani sizin dayattığınız gibi şeriate uygun yasamayacağız. Yasamımızdan kısıp asosyal olarak dünyadan bi haber yasamayacağız. Siz ilkelliği seviyor olabilirsiniz, biz çağdaş ve demokrat bir toplum olacağız...
3.sü ise bu kadar enayi olmayın sizden zorla aldıkları harclar. vergiler ile günlerini gün ediyorlar. Senin beyninide şükretme algısı ile yıkamışlar sende burda ezikleniyorsun

olay bu! anladın mı güzel kardeşim

Şu zamanda sadece evlenmediğime şükrederim o kadar en değerli banknotumuz olan 200 tl. yi çocuğa harçlık versen ters ters bakar .

bu ülkede resmi rakamlara göre açlık sınırı nedir ? 30.655 TL
asgari ücret ne kadar ? 28.075 TL
emekli maaşı ne kadar ? 18.979 TL
engelli maaşı ne kadar ? 8.086 TL

işçisini, emeklisini, engellisini açlık sınırının da altında yaşamaya mahkum eden Recep Tayyip Erdoğan'dır.

konumuz iphone, samsung değil, milleti açlığa mahkum eden bu zulüm düzenine kim su taşıyorsa, bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olsun.

Son düzenleme:
Güzel değil yerinde
Bilader millet emekli parası ile kira ödeyemiyor.
Siz insanların sosyal aktivite yapmaması evden çıkmaması
Et yememesi
Makarna yiyerek hayata devam etmesini istiyorsunuz.
Şükür şükür diyerek herşeyi olağanlaştırıyorsunuz.
İnsanlar et yemek istiyor tatil yapmak istiyor.
Yaşadığın hayatın bir ikincisi yok olmayacak.
Sana bu maaşı reva görenler ejder meyvesi anzer balı tüketiyor saraylarda yaşıyor.
Adam müslüman değil iskandinavya da avrupada senden daha iyi şartlarda yaşıyor neden diye sormuyorsunuz.
Senin o insanlar kadar dahi değerinin olmadığını düşünüyorsun işte buna yazık
Ailenle bir yemek yersen msngal yaksan 4 5 bin asgari ücretin hali ortada emekli maaşının hali ortada
Hiç mi göz görmüyor kulak işitmiyor.
Hayırlısı şükret yaşıyoruz bu maaş bana yetiyor ben kendime bakarım gibi laflar inanllmaz garip
Elmanın bir yanı çürükse sağlam yerde o çürükten er ya da geç etkilenecek
Bugün sana dokunmayan sistem yarın sana dokunacak ama doğrudan ama dolaylı yollardan evladına eşine annene babana bunları hiç.düşünmemek insan pes diyor sizleri görünce.
Unutmadan ben memurum bir kurumda asgari ücretin 2.5 katı kadar maaş alıyorum
Emeklinin 4 katına yakın alıyorum.
Bağırıyorum bağırdığım için sürgün yiyorum vb
Çoluğum çocuğum da yok arkadan gelecekler daha iyi daha güzel şartlarda çalışsınlar diye

Halkı yaşatacaksın ki devlet yaşasın

Ben kemer sıkarken acı ızdırap çekerken paşalar keyif yapıyorsa bağıracağım.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

Unutmadan hakkın bir yerde gasp edildiğinde şükret deme diye savaşıyoruz.
Diğer arkadaş maaş bana yetiyor yetmeyeceği zaman geldiğinde bir anda herşeyini kaynedersen çocuğun bana şunu al dediğinde alamayacak hale gelip diğer odada çaresizce kendini asmasın diye çabalıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt