Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 yılı Ocak ayında en düşük emekli maaşı kaç TL olur?

bugün benim diyen solcular Avrupa'ya yerleşti lüx içinde yaşiyorlar
Bir hırka bir lokma diyenleri de gördük : )

Komünistler moskovaya
Valla komünistlikten değil de Rusya'da enflasyon %5'in altında. Belki ondan sebep olabilir. Biz miyiz savaşta onlar mı belli değil. Biz dünyanın ambargosunu yedik onlar mı anlamadım. Neyse başlığı ekseninden çıkarmayayım...

e-Devlet'te ek ödemeler güncellendi. Zamlı emekli aylığınızı Emekli "Ödeme Bilgileriniz" başlığı altında görebilirsiniz.

@hozgul,
En düşük emekli aylığı alanlar güncelleme yapılmadı henüz. Resmi gazete onayı bekleniyor.

@aydünyavaz,

hocam maaşını sgk dan bir öğrenir misin senle aynı durumdaki 5434 kanuna tabi arkadaşa da 12500 tl çıkıyor maaş 2006 memuriyet girişli

@muhendis3232,

2025 yılı itibarı ile en düşük engelli maaşı 15000 olacak diyorlardı.

bu durum engelli emeklilerini de kapsamıyor mu?

Merhaba ben şimdi emekli olup da 12.500 tl maaş mı alacağım?

“30/01/2025” Tarihi İtibarıyla Hesaplanan Aylık 12019.23
Ek Ödeme 480.77
Gösterge 0
Ortalama Yıllık Kazanç 9435.6
Ortalama Aylık Kazanç 20959.2
Aylık Bağlanma Oranı: 0
Aylık Bağlanma Oranı 2: 47
Aylık Bağlanma Oranı 3: 39.35

@virus1,
2024 yılı talepli aylıklar, özel sektör için 01.01.2024 tarihinden, kamu sektörü için 15.01.2024 tarihinden itibaren hesaplanmaktadır. Aylıklar, girdiğiniz bilgiler ile Kurum kayıtlarında yer alan bilgiler esas alınmak suretiyle hesaplanmış olup, resmi işlemlerde kullanılamaz.

@sajo___,

Maalesef öyle olacak ama en büyük korkum şu emekli olup da çalışmak istersen emekli maaşını vermeyebilir diye duydum.

Hadi gözümüz aydın!

Alo 190 Diyanet fetva hattı, fitrenin kimlere verilebileceğine ilişkin soruya cevap vermiş. Demiş ki: "emekliye düşer".

Emekliler bundan böyle fitre kabul edebilecek. Fetvası da var!

Not:
Müslüman din gardaşım!
Diyanetin fetvasını okudun, muttali oldun. Nerde bir gariban var da ben onu bulacağım diye düşünme! Artık emekliye fitreni gönül rahatlığı ile verebilirsin. Çünkü emekli demek garip-gureba demek, emekli demek et, tavuk alamayan demek, emekli demek halk ekmek, kent lokantalarında, tanzim satış kuyruklarında bekleyen demek. Haydi, at elini cebine, sevindir emekliyi. Şu sitede binlerce emekli var. Mutlaka birine denk gelirsin! Gelemedin mi o halde sokakta bulursun, bulamadın mı, beni bul! Ben gardaşıma yardımcı olacağım!

Üst Alt