Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025 EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme Sonuçları (Sınav Sonucu ile Yapılan Yerleştirme)

oğlum ortaöğretim 88 puan ile kaloriferci bile olamadı, yerleşenlere hayırlı olsun, kaç puan ile yerleştiğinizi yazar mısınız lütfen

@xkatip74,

tamamen kapalı kapılar ardında dönen bi sistem maalesef 2 lisans diplomam var ama sadece kağıt parçası gözümde

@xkatip74,

yüzlerce binlerce torpilli ( engelsiz) açıktan beeldiyede temizlikçi işçisi oldu taşeron.sonra onları memur yaptılar sonra bakanlıklarda amir.müdür.şef .......GELDİĞİMİZ NOKTA BU .

Ve yine hüsran bu 14 cü kuraya girisim nedense bir türlü olmuyo tabi kurada ismim varmi yokmu onuda bilmiyorum ne denirki HAK HUKUK ADALET akp lilere calisiyo herhalde😛😛

Kendimce kimsenin yazmayacağı, tercih etmeyeceği diye en kötü tercihi yaptım yine de hiçbir yer gelmedi. Umut edelim de ihtiyacı olan birileri yerleşmiş olsun.

@berke26, ALFA Akademiyi takip et YouTube dan hoca canlı yayında anlatacak atananların ne yapması gerektiğini.

Herkese hayırlı olur inşallah. Trabzon'a atanan var mı?

@xkatip74,
torpil yoh gardaşım. çalışkan olan hak ettiğini alır yiğeenim.
90 üstü puan alın ama öğretmen olamayın. onun yerine bedensel mülakata girin hoplayın zıplayın amuda kalkın anca belki itfaiyeci olusun :D

Ben de yine her zamanki gibi atanamadım. (Ortaöğretim zihinsel 91.80)
Sıralamam 648'tir.
İkinci atamada atanabilir miyim?

Bende atanamadım inşallah gerçekten hakeden kişilere vesile olmustur hayirlisi

74 puanla atanamadım. Bu puanla çok da umudum yoktu zaten. Kimsenin tercih etmeyeceğini düşündüğüm, doğu illerini, küçük şehirleri falan yazdım yine tutmadı. Çok yüksek puanlarla kapatmış 83 puanla. 2. atamada da pek umudum yok. Devlet memuru olmak hayal oldu artık. Yazıklaar olsun.

@xkatip74,

torpilin dönmediği yer varsa söyle bilelim ??
valla ben umudumu kestim ben artık normal kpss ile alımları takip ediyorum...

savcı hakim atamalarını da gördük bu kişiler sözde adalet dağıtacak.....derece yapmış avukat akrabam savcı olmak istiyordu ama ankaraya gidince acı gerçeği gördü...torpil vaar ama torpillilerde kendi içinde torpil yapanların vekil mi bakan mı ona göre bir hiyerarşi varmış özetle hayali savcı olmak isteyenler (öğreni hayatı hep derecelerle dolu) olamadılar.......

6 defa kura başvurusu yaptık çıkmıyor herhangi kadroya yerleşemediniz yazıyor nasıl hep bunla karşılar insan torpil mi dönüyor asla yine kura başvurusu yapmam engelli memur boş alan

0.40 puanla uzman memurluğa atanamadım. Kendi bölümümdü ve daha önce hiç açılmamış. Sadece 1 yanlışımı boş bırakmış olsaydım atanacaktım. Normal memurdan daha yüksek derece ve maaş olacaktı. Nasip mi diyelim yoksa nasipsizlik mi bilemedim. Ama cidden çok üzücü bir durum. Şanlıurfa Gap Kalkınma dairesi.

Bu ekpss çıktığından beri her alımda kura için onlarca kişinin tercihlerini veriyorum ama şuana kadar tek bir kişi ismi çıkmadı. Ben kurada ismi çıkan kimseyi ne gördüm ne de duydum. Merak ediyorum kura ile yerleşen kimse var mı?

@Alibekar,

bende o zamandan beri ekpss yi zorluyorum olmadı bıraktım bende artık girmiyorum sınava . lanet olsun saçmalıktan baka birşey değil ekpss.. gidin gezin kamu kurumlarını sözüm mecliten dışarı nerde ağır engelli iş yapamayacak adamlar var hepsini doldurdular kurumlara hep...

Ekpss çıktığından beri her alımda kura için onlarca kişinin tercihlerini veriyorum ama şuana kadar tek bir kişi ismi çıkmadı. Ben kurada ismi çıkan kimseyi ne gördüm ne de duydum. Merak ediyorum kura ile yerleşen kimse var mı?

Edirne'ye içişleri bakanlığı bünyesinde vhki olarak atandım. Daha istenen evraklar yayınlanmadı. Acaba içişleri bakanlığının sitesinde mi, valiliğim sitesinde mi yayınlanacak yoksa başka bir yerde yayınlandı da ben mi görmedim? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Üst Alt