Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 SGK ödemelerinde Sonda-TAK farkları kaç TL olacak?

arkadaşlar hislip yerine tiboocath kullanın hemen hemen aynı standartları yakaladılar. Raporsuz kutusu medikalcilerde 300-350 tl bandında bulabilirsiniz. 12 kutu 360 adet sondayı raporsuz bile alsanız vereceğiniz rakam hislip fark ücretinden az olacaktır.

Tiboocath raporlu fark ücreti max 1500tl medikalcilerde.
10 senedir hi-slip kullanıyordum ama artık yeter.

arkadalar bu ödemeyi ne zaman güncelleyecekler.aldığımız maaş kaç lira birde fark ödüyoruz

@muşlukop, marka değiştir. Bence çok bir fark yok aralarında. Tibocath marka kullanıyorum artık. 1800 TL fark. Yeterli kalitesi var. Kesinlikle aradaki 3000 TL lik bir fark yok.

Yeni sonda alan var mı arkadaşlar fark ücreti ne kadar oldu bilgi paylaşabilir misiniz

@muşlukop,
Goldcath daha uygun kral onu getirt medikalcinden. Hislip 5800 tl istiyor mersinde.

@Ndm1914,
Sonda markasına göre değişiyor fiyatlar ve medikalciden medikalciye de fiyatlar değişiyor. Şahsen goldcath sondaya 3K ödüyorum..

Ben 4 yıldır homecath kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım .Ben 2000tl fark ödüyorum bu bile çok geliyor bana,daha düşük fiyata alan var mı diye siteye bakayım dedim .Hi-slip fiyatını burada okuyunca şaştım kaldım.Allah yardımcımız olsun.

halil385,

Hocam bu hesaplamayı ben de düşündüm ve mantıklı geldi.
Ancak bu raporu yeniletmezsek devlet iyileştik zannedip verdiği üç kuruş engelli maaşı keser mi diye de kuruntu yapıyorum.

Çünkü ben genelde evdeyim ve altımı bez ile bağlıyorum. Sondaya sadece mesanenin enfeksiyon kapmasını önlemek için steril suyla yıkama yapacağım zaman ihtiyaç duyuyorum. Hâl böyle olunca sık sık almasam bile bu farkı ödemek cidden büyük bir yük olmaya başladı.

Sondaya sürekli ihtiyacı olan arkadaşlara Allah yardım etsin, sabır versin. 😔🤲

Üst Alt