Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar babamın sıgortası yok. ben de yuzde 40 engellıyım. sag bacak yok. ben yesılkartlıyım. acaba bu maasdan faydalanabılır mıyım.
simdiden tesekkurler
sosyal guvence olarak yesil kartım var.raporum %40 ve aılede kısı basına dusen gelır nası hesaplanıyo bılmıyom ama babam esnaf ve devlete gelırıyle ılgılı bı belge vermıyo.yanı bı nevı seyyar satıcı.baskada evde ssklı yok
O zaman 2022 maaşı alabililirsin. Yaşadığın yerdeki Defterdarlık ya da Malmüdürlüğüne başvuracaksın:
İstenilen Belgeler:
a) Başvuru Formu (Bu formda yer alan; aylık istek dilekçesi ile mal bildirim belgesi aylık talebinde bulunan tarafından doldurulup, imzalanacaktır. Muhtaçlık belgesi, ikametgah ilmühaberi ve vukuatlı nüfus kayıt örneği ise yetkililerce doldurularak imzalanacak ve mühürlenecektir.)
b) Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik gereğince alınacak Sağlık Kurulu Raporu.
c) Türkiye İş Kurumuna başvuru yaptığına dair belge.
ç) Kontrol Muayene Taahhütnamesi (Aylık talebinde bulunan tarafından doldurulup imzalandıktan sonra ilgili Defterdarlık yada Malmüdürlüğünde yetkilisince imzalanıp mühürlenecektir.)