S
sere
Merhaba. Ben bu forumda yeniyim. 2022 aylığım hakkında görüşlerinizi almak istiyorum.
Ben ilk aylığımı mart 2008'de aldım. Akabinde süre bitimi nedeniyle aylık durdurulma yazısı yazıldı. Sonra 2022 evraklarını yeniledik ve ankaraya gönderdik. 7 ay sonra yani 21 Ekim 2008 de internetten baktığımda Durumu Geçiçi durumdan Aktif Olarak değişmiş. En iyisi ben size internet sayfasında ki bilgileri yazayım:
Bir de annem maşımı kendi üstüne aldı. Acaba bu benim paramı kendi çekmem için bir engel oluşturuyor mu? Annem benim vasisi diye rapor aldırdı bize. Yani maaşım bağlanırsa kendim çekebilir miyim. Bir de o rapor (vasilik) Kasım 2009!'a kadar geçerliymiş.
Lütfen bu konuda yardımlarınızı merakla bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..
İyi günler dilerim..
Ben ilk aylığımı mart 2008'de aldım. Akabinde süre bitimi nedeniyle aylık durdurulma yazısı yazıldı. Sonra 2022 evraklarını yeniledik ve ankaraya gönderdik. 7 ay sonra yani 21 Ekim 2008 de internetten baktığımda Durumu Geçiçi durumdan Aktif Olarak değişmiş. En iyisi ben size internet sayfasında ki bilgileri yazayım:
- Emekli Nevi :MUHTAÇ
Durumu :AKTİF
SAĞLIK KURULU İŞLEMLERİ
TARİHİNDE SAĞLIK KURULUNA GÖNDERİLDİ
Özür oranı (%70-%100) Kabul edildi.
TARİHİNDE 30252 KARAR NOSU İLE
ÖDEME DURUMU
21/10/2008 TARİHİNDE KISIT ÖDEME
YAZIŞMA VE EVRAK İŞLEMLERİ
02.01.2008 TARİHİNDE SÜRE BİTİMİ NEDENİYLE AYLIK DURDURULMA YAZISI YAZILDI.
TANITIM KARTI
09/02/2008 TARİHİNDE ÖZEL BELGESİ HAZIRLANDI
TAHSİS EVRAK TAHSİS SERVİSİNE GÖNDERİLDİ. 09/10/2006
TAHSİS EVRAK TAHSİS SERVİSİNE GÖNDERİLDİ. 23/10/2007
TAHSİS EVRAK TAHSİS SERVİSİNE GÖNDERİLDİ. 07/08/2008
Bir de annem maşımı kendi üstüne aldı. Acaba bu benim paramı kendi çekmem için bir engel oluşturuyor mu? Annem benim vasisi diye rapor aldırdı bize. Yani maaşım bağlanırsa kendim çekebilir miyim. Bir de o rapor (vasilik) Kasım 2009!'a kadar geçerliymiş.
Lütfen bu konuda yardımlarınızı merakla bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar..
İyi günler dilerim..