Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı bağlandıktan sonra evrak tahsis servisine neden gidiyor? [Soru]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CaMaDaM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CaMaDaM

Üye
arkadaşlar az önce 2022 maaşı için takip sitesinde gelişme oldu.22-08-2008 tarihinde ilk aylık ödeme yazmasına rağmen bugün de yine takip sitesinde 24-09-2008 tarihinde evrak tahsis servisine gönderildi yazıyor. bu iş artık içinden çıkılamaz bir hal aldı ne dersiniz?

arkadaşlar bugün bir gelişme oldu ziraat bankasına gittik ve birikmiş maaşlarımın toplamı olan 4253 ytl aldık. 1-haziran-2007 tarihinde mal md başvurmuştuk ve 22-08-2008 tarihinde maaş bağlanmış rapor oranım %92 bu arada yarın da postaneye gidip eylül maaşımı alacağız bakalım.bilgi verdim durumum hakkında...

Hayırlı olsun! Güle güle harca :D Demek ki takip sitesine yazarken yanlışlık yapmışlar..

hayırlı olsun arkadasım ben zaten sürekli yineliyorum evrak takip sitesi bazen geç güncelleniyor o yüzden herkes irtibatlı olursa daha iyi olacak..

arkadaşlar eylül maaşını alamadık bu birikmişin içindeymiş.ayrıca maaşlar üç ay bittikten sonra alınırmış sanki çalışıp alıyormuşuz gibi yani peşin ödenmiyormuş....

sedef19' Alıntı:
evrak takip sitesini nasıl yeniliyorsun anlamadım arkadaş açıklarmısın

yeniliyorum demedim sürekli bunu vurguluyorum evrak takip sitesi bazen geç güncelleniyor bilginiz olsun..
yineliyorum dedim sedef.

camadam ödeme emri mektubu eline geldimi yoksa kimlik ilemi başvurup aldın bankaya

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri