Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşı alan engelliler İş-Kur Mesleki Eğitim kurslarından yararlanamıyor!

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Değerli dostlar yaklaşık bir kaç gün önce İŞ-KUR'a başvurdum Mesleki Eğitim Kursu için ama bana verilen cevap "2022'ye tabi olduğun için seni alamıyoruz".

1. 18 yaşından küçüler baş vuramaz.
2. 2022'ye tabi olanlar alınmaz.
3. İşsiz olması gerekir.

18 yaşından büyük olupta işsiz olan engelli 2022'ye zaten tabidir. Çünkü herhangi bir sosyal güvenliği ve işi olmadığı için.

Bana çok saçma geldi. Bu konuda bilgi sahibi olanlardan yorum bekliyorum siz dostlardan...

Saygı ile...

evet öyle 2022 maaşı olanlar katılamaz.. ya maaşı iptal edersin.. yda iş vermezler..

bende katıldım böyle bı kursa,2022 maaşı alan kişiler vardı kursta ve hıcbı sorun cıkmadı,belkı ıstıhdam garantılı kurslar war onlar ıcın gecerlı olabılır bu şart

Bu kadar saçma bir şey olabilir mi! Yani yaşamın boyunca 2022 maaşı al ve sürün diyorlar... Çalışmak için bir şeyler yapmak, biraz ortalıkta dolanmak haram!

Bu konu hakkında ciddi bilgi sahibi olanlar yazabilirler mi lütfen?

zaten herkes bıldıgı kadarını yazıyor,bunun şakası cıddı si yok,cok cıddı bılgı arıosan neden işkuru arayıp sebebını sormuyorsun

Bu sayfanın başında yazmıştım nedenini dostum :) artı kendim bizzat İŞ-KUR şubesine başvuruda bulundum. Bana verilen cevap olumsuz.

Ve sonunda oldu, İŞ-KUR da görev alan bazı beceriksiz be bilgi sahibi olmayan şahıslar yüzünden bu Mesleki eğitimden yoksun kalacaktım. Şu an Satış ve Pazarlama Kursunu alıyorum (ama istemediğim bir bölümdü, İŞ-KUR kendi kafasına göre yerleştirdi) darısı başınıza desem ne desem bilmiyoruım. Düşünün yürüme engeli olan bir bireyin Satış ve Pazarlama yaptığını, ne kadar etik?

Üst Alt