Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 kapsamındaki engelli aylığının ödeme bankası değişti mi?

@neo2020 nasıl yani ayrı hesap açılmış.normal kimlik ile ptt ye gidildiği düşüş yapılıyor ödeme o şekil oluyordu.hesap açma ne alaka!yada e devlet elektrik indirim diye indirimli ödeniyor.

@Kırmızıı, ayri hesap ELEKTRIK YARDIMI diye gozukuyor. Haziran'da en son PTT uzerinden odenecek galiba, sonra nasil kullanacagiz bende bilmiyorum.

@ÆX51, banada geldi sms fakat bazı art niyetli kişiler siteleri birebir kopyaladığı için güvenmedim onun için vakıfa gidip soracağım

@Kırmızıı, nasıl oluyor e devletten yatırmak konuyu bir açsanız

@neo2020, faturayı normal ödersiniz . İndirim olan kısım yeni açılan hesaba yatar büyük ihtimalle. Bez parası gibi.

@ad1l2, e devlette elektrik yardıma giriyorsunuz fatura öde var onu tıklayıp elektrik numaranızı girip tutarı indirim kullanarak düşüyor zaten.kart ile ödeme yapıyorsunuz.ben hep öyle yapıyorum

@Kırmızıı, elektrik yardımı diye hesap açtıylarsa sistem değişecektir. Önce Normal fiyattan biz ödeyeceğiz. İndirim kısmı sonra açılan o hesaba yatacaktır büyük ihtimalle.

@idosente, her halükarda indirimden yararlanılıyorsa e devlet de orada görülecektir.hesap açılmaya oranın ilgisi yok diye düşünüyorum

@Kırmızıı, e devlette yardım aldığınız görünür tabi,ama e-devlete yansıması hemen olmuyor çoğu şeyin.

Bu durumda bu ay son defa PTT'den almis olduk.

Azad21 hayatını kaybetti hakim rahmetine kavuştu gerçek adı Şeyhmus harcadılar onu

bugün uyandım aylığımı almak için edevlete girdim sonrasında engelli aylığının artık ptt üzerinden yatırılmadığını öğrendim halkbank üzerinden olduğunu buldum fakat bi yönlendirme bulamaadım ne yapmam gerekiyor halkbank şubesine gidip hesap açmam yeterli mi?

Aile kartı adrese gelmiyor mu biz mi gidip alacağız kaç gündür eve gelmesini bekliyorum?

Üst Alt