Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığında raporlar yenilenecek mi?

sensizolmaz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
2
2022 sayılı engelli aylığı eski alınan süresiz engelli raporları için devam edecek mi benim raporum süresiz %50. Engelli aylığı için raporlarımızın yenilenmesi gibi bir saçmalıkta getirmezler umarım? Bir de engelli çalışan olduğumuzda vergi indirim belgesi sunuyorduk şimdi durum nasıl olacak engelli çalışanlar için?

@sensizolmaz, Engelli aylığı ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılmadı. Aylık için gerekli kriterler sağlanıyorsa aylık bağlanabilir.

%50 oranlı süresiz raporunuz yeni bir rapor alınıncaya kadar geçerlidir. Engelli emeklilik hariç diğer engelli hakları için istediğiniz kurumda kullanabilirsiniz.

Vergi indirimi ile ilgili bir değişiklik yapılmadı uygulama eskisi gibi devam ediyor. Vergi dairesine başvurup vergi indirim belgesi alıp maaşınıza ufak bir katkı sağlayabilirsiniz.

Sadece vergi indirimi ile emeklilik sistemi değiştirildi. Artık bu belge ile emeklilik işlemleri yapılmıyor.

Teşekkür ederim ben vergi indirimi ile ilgili vergi indirim belgesi almıştım. O süresiz olarak geçerli olmaya devam edecek anladığım kadarıyla?

Üst Alt