Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 Emekli bayram ikramiyeleri hangi tarihte verileceği açıklandı

umut2135 Emekli Tahsis numarası farklı olanlar var. Emekli tahsis numarasının bu listede son iki rakamı görünüyor benim 27 ben ne zaman alacağım ? Maaşta son rakamı 7 kabul edilecek ise 18 inde 2 si bir mi yatacak ?

Cost Controller mrb maaşınızı her ayın 18 alıyorsanız
Eğer 7 nisan salı günü ikramiyenizi alabilirsiniz maaşızı
Aldığınız bankadan.

Emekli Ramazan İkramiyesi Hk

Merhaba,

Haberlere göre emeklilik ramazan ikramiyeleri bu ay itibari ile vatandaşlara dağıtılacak. Emekli tahsis numarasına göre dağıtım yapılıyor babam bu yıl emekli oldu tahsis numarası 47 ile bitiyor ama 47 bitenlerin ikramiyesi hakkında bir bilgi yok bu yıl alamayacak mı yoksa yoğunluk olmaması için daha sonra mı bir tarih verecekler bilgisi olan var mı ?

bsakizli
son 2 rakamına değil.son rakamına göre bakacaksın yani 7 olarak bakacan

Emekli Bayram öncesi ikramiyeler

Bayram öncesi emekli ikramiyeleri nezaman hesaplara yatacak arkadaşlar.

Karaca~)

7 - 11 Nisan arasında yatırılacaktır. Tahsis numaranız veya aylık aldığın gün itibari ile bulabilirsiniz. Başlıktaki konunun ilk cevabına tarihler verilmiş.

01.03.2020 vergi indiriminden yeni emekli oldum fakat alo 170 aradığımda ordaki memur bayram ikramiyesi alamayacağımı söyledi doğru mudur

Nisan sonunda emekli olucam ( malulen ) bayram ikramiyesi alabilirmiyim?
Erkene alınmasaydı ikramiyeler mayıs ortasında ödenecekti.

Üst Alt