Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019 atama için orta öğretim puanlarını yazabilir misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nur sena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fetewmre ya Kars 5 kişi alıyor şuana kadar fazla çıkmadı inşallah 87.6 puanla atananlardan biri ben olurum.. Şırmağı yazmadım..

Tercih sonuçları bu gün açıklanır mı acaba Aralık ayının son haftasında denildi ama

Burda okudum bakanlığı aramışlar ve kura çekiminin Ocak 9 da olacağı söylenmiş. Sonuçlar da o zaman açıklanır.

Ben 86 puanla hakkari bilgisayar işletmenliği yazdım. Başka hakkari yazan var mı ? Diğer bir sorumda üniversite kadroları çakılı mı ? Herhangi bir şekilde farklı bir üniversiteye tayin ya da değişim imkanı var mı ?

@ALTINBİLEZİK Bilgisayar sertifikan varsa hayırlı olsun kardeşim ömür boyu hakkaridesin :) Benim bilgisayar sertifikan olmasına rağmen hakkariyi yazmadım..

Trioit rahatsızlığım var kardeşim... Trioitin bipoları tetikleyebileceğini biliyorum.. Hastalık zor be kardeşim bin türlü hastalıkla uğraşıyoruz.. Valla troit için hastaneye tedavi için kaç senedir randevu alıp gidiyorum.. Ve ömür boyu bunu yapmam gerekecek.. 🙄

Son düzenleme:
murat7044 Zihilselden girdim..Ama troit rahatsızlığı kötü bir şey inan.. Ama bunada şükür. Allah herkese acil şifalar versin.. Senin ne rahatsızlığın var kardeşim? murat7044

muhammed0677

Ben troid kötü bir hastalık değildir diye bir şey demedim hocam. Ama troid hastaları genelden girmesi lazım değilmi. Raporunuzda zihinsel engellimi yazıyor

@murat7044 Beyin fonksiyonlarını da etkilediği için zihinselden giriyor kardeşim :)

@murat7044 sizin rahatsızlığınız nedir acaba?

Ortaöğretim 87 hizmetli görür mü? Tahmini olan var mı bu konuyla ilgili..

Ortaöğretim tercih yapanlar

Mardini tercih edenler ve puanları

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt