Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2019/1 EKPSS ataması ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetlere atananlar!?

furkan916

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
2019/1 EKPSS Ataması Sonucunda Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetlere Atanan arkadaşlar tebligat ulaşıp başlayan oldu mu? Yarın atamaya dair evraklar gönderileli 75 gün olacak hala bekliyoruz :confused:

Merhaba branşım Rehber Öğretmen. 86 Puan ile atandım henüz göreve başlamadım.

Bende aile ve sosyal politikalar bakanlıgına hizmetli olarak atandım 2 ay oldu hala ses seda yok bizi unuttular galiba

Furkan unuttular bizi

Hayırlı olsun nereye atandınız? Personel Genel Müdürlüğü ile görüşebildiniz mi?

Görüştüm süreç devam ediyor diyorlar başka bilgi yok sen nereye atandın

Cevabınız için teşekkürler furkan916 🙏 Ben sosyal çalışmacı yım da acaba sizin branş da oysa diye merak edip sordum, tebrik ederim en kısa zamanda göreve başlamanız dileğiyle..

Furkan bir haber varmı arayan oldumu seni yada sen sordun mu arayıp

furkan916

Furkan ankarayla yada gidecen sehirle konuştun mu hiç Bi bilgi veren yokmu su gün başlarsınız diye yada birsey diyen

Son düzenleme:
unutmaya unutmadılarda mesala bende Meb Ankaraya atandım evrakları 21 Ocak ta teslim ettim daha teyit aşamasında bizim engelli sağlık raporlarını il sağlığa gönderiyorlar ordanda aldığınız hastaneye yazı yazılıyor raporu teyit etmek için il sağlıktanda kuruma geliyor geri sonrasında komisyon toplanıyor eğer herşey tam ve sıkıntısız ise kararnamen vali oluruna gönderiliyor vali olur diye imzalıyor aranıyorsun evrağını alıp başlayacağın yere teslim ediyorsun çoğu rapor onaylandı ama pandemi patlak verince il sağlıklarda hastanelerde yoğun kamu kurumlarıda uzaktan yada yarızamanlı en az personelle çalışmaya başladığından uzadı iyice mesala milli eğitimde çoğu il başlattı Ankara Antalya ve 2-3 il hariç hepsi başladılar Ankara yı aradık raporların yarısı teyit edilmiş hepsi gelmeden komisyon toplamıyorlar sizin olsun emniyetin olsun hepsinde durum aynıdır o yüzden gecikti yoksa milli eğitimde 22-23 ili başlattılar dediğim gibi son bizler kaldık

erdogan666 aile ve çalışma bakanlığı çok yogun oldundan bizim göreve başlama durumumuz insallah 3 5 ay bekletmezler bizi ben ankarayı aradımda hep söylenen kelime süreç devam ediyor diyorlar başka bilği veren yok 2 ay oldu ben evrakları vereli kimse bizlere bilğide vermiyor

Yorumunuz için sağolun hocam. Mantıklı inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile başlarız.

furkan kardeşim insallah en kısa sürede gideriz allahım su ğüzel günde hayırlı haber alırız inşallah

hocam bu kamuya atanan bütün engelli arkadaşlar içinmi geçerli raporlarımızı onaylamaları için ve zaten bizim raporlarımız daimi rapor

Furkan aradım Bi kaç defa telefona bakan yok kardeş bizim iş 3 5 ayı bulacak galiba gitmemiz peki sen hiç aradın mı sanırsam kimse yazmadına göre senle benden başka kimse kalmadı galiba 😁 😁

Başkan07

kamuya engelli olarak atanan tüm adaylar için sağlık raporları gerçekmi değilmi yada bir değişme varmı diye araştırılmakta o yüzden raporun aslı yada aslıdır ibarelisini istiyorlar fotokopisini kabul etmiyorlar fotokopide aslıdır gibi hastane onayı olması gerekiyorzaten şuanda herkesin sorunu raporların onaylanıp geri gelmemesi yoksa MEB na biz 21 Ocak ta belgeleri verdik belge son teslim tarihi 15 Şubattı Ankara Antalya vb 3-4 il hariç nerdeyse 20-21 ili başlattılar halende başlatıyorlar mesela istanbul 50 personel alacaktı onlarda bekleme yapmadılar her geri dönen raporu sonuçlandırıp direkt başlattılar ama mesala ben Ankara dayım bizim 8 kişi geçen salı arandığında halen gelişme yok raporların yarısı geldi diyorlar hepsi gelmeden Ankara yı başlatmayacaklar Emniyet Genel Müdürlüğündede halen başlatmadılar onlarda sağlık raporu ayrıca parmak izi alınıyor ve soruşturma yapılıyor bizde soruşturma yok fakat sağlık raporu il sağlığa ordanda aldığımız hastaneye sorduruluyor hastalıkla uğraşıldığı içinde yoğunluk ve bürokrasi yüzünden işlerimiz uzadı mesala MEB Muğla geçen hafta başlattı Meb Samsun önceki hafta ama dediğim gibi kurum atanılan il o ildeki atama personel şubesindeki amir de başlıyor bitiyor iş

anladım hocam o zaman beklemekten başka çaremiz yok hocam

Bugün Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Personel Genel Müdürlüğü ile telefon görüşmesi yaptık herhangi bir gelişme yok. Bekleyecekmişiz. Tahminen ne kadar bekleriz dedik bilmiyoruz dediler.

Furkan bende aradım banada aynısını söylediler benim dedim gibi 3 5 ay sürecek taki ortalık sakinleşene kadar beklemekten başka çare yok

Merhaba Furkan ben bişey sormak istiyorum da, aile ve sosyal politikalara öğretmenlik atamalarından mı atandınız oraya.

2019/1 Ekpss ataması sonucunda öğretmen olarak atandım hocam

Hayırlı olsun hocam, rehberlik bölümünden kaç puan alsak atanırız bilginiz varmı.

Hocam bide sınav zor mu sizce ?

Başkan07, merhaba rehberlik bölümü için en kaç puan almak gerekli hocam bilginiz var mı teşekkür ederim.

Üst Alt