Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS'ye kaç kişi girecek?

dırb

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Sizce ? 2018 ekpss sınavına girecek eğitim düzeyine göre sıralayacak olsak tahminen ne kadar kişi sınava girecek ?

walla çok fazla kişinin gireceği belli türkiye rapor çıkarma derdine düşmüş arkadaşlar....Basit bir tarfik kazası geciren bile rapor peine düşmüş devreye birilerini koymaya çalışıyor...Allah biz gerçek engeli olanların yardımcısı olsun...

rapor almak kolay değil doktorlar anlıyor.
60bin kişi tahminim

Bana gore de maksimum elli bin kişi girer gibi geliyor...

2016'daki geçen sınava 74500 kişi girmişti bence bu sene 85 bini geçer. adam ben şizofrenim diyor rapor alıyor. hem kendim hastanede rapor alırken hem osym ve aile sosyal politikalar bakanlığı'nda gordugum adaylar gayet saglikli normal tiplerdi. bu oranlarda duzenleme yapılması gerekli. bir kolu ya da bir bacagi olmayan adam rapor alamazken ben deliyim diyene şak diye raporu veriyorlar. hastanelerde torpilin kralı dönüyor.

thinkpad Suret
Gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım şuannasıl olurda ellini sallasan rapor mu çıkarabiliyormu
Böyle bir
thinkpad Suret
Gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım şuannasıl olurda ellini sallasan rapor mu çıkarabiliyormu
Böyle bir

dırb emin ol kolay rapor alıyorlar bremın...benim tahminim 90 bin olur...

thinkpad kardeşim sana yerden göğe kadar katılıyorum...

önceden gerçek engelliler rapor alıyordu. artık herkes engel üretip %40 a tamamlamaya çalışıyor. dolayısıyla sınava giren de artıyor.

Hiç de öyle kolay rapor alınmıyor alınamaz yani bunu bu siteye bakan birinin asla dememesi lazım, çünkü bir engel tablosu var, doktorun insiyatifinde bişey yok, tabloda hangi hastalığa kaç puan verilecek yazıyor, doktor da o tablodan veriyor oranı, yani biraz mantıklı konuşalım lütfen...hem kuyu kazan o kuyuya kendisi düşer, usulsüz rapor alan da biz bütün engellilerin değil bütün insanların hakkına girer, Rabbim büyük rahat olun siz...

thinkpad

Hocam bende bipolar bozukluk var.Öyle basit hastalık değil.Şizofreni de öyle.%40 raporum var.Ağır hastalıklar bunlar.Ayrııca torpil olmaz.SGK ilaç dökümü,epikriz raporları isteniyor.her ben şizofrenim diyene verilir mi hiç.Siz engeli sadece ortapedik mi sanıyorsunuz?

O görüntüde sağlam dediklerin benim gibi tip 1 diyabet olabilir bence önyargılı olma arkadaşım

banada bakan maşallahın var diyor çok şükür motive sebebim
ama diyaliz almak zorundayım
raporu pat diye vermezler
ben deliyim diyen rapor alamaz
Allah kimseyi şizofren yapmasın
yaşayan bilir

nfrysmn Özgfrt kbenly Suret NETBUS selmano
Arkadaşlarım hepinizin yorumunu okudum öncelikle sağolun inanın fikirlerinizden anladım ki hepinizde bir sitem içinde olduğuna kanısına vardım ama ne varki şimdi bizim elimizden bişi gelmiyor hakediyorsak biz sınavda kazanacağız ama dediğiniz sınava girecek formalitelilik raporlar ile kazanacaklar ise sizde dedibiz ya allah büyüktür o zaman size bir şey söyliyim
Siz siz olun varsın onlarda rapor alsın sınava girsinler bakalım gerçek sonuç ne olacak onu biz bilmiyoruz rahatt olun :)@thinkpad

Arkadaşlarım ben bunu söyliyim açıklamak gereği duydum
Ben tam 14 yıldan beri emin olun hep ilaç kullandım aslen mardinli olduğum için bu tür mevzuda buralar da pek de önem verilmiyordu ona rağmen tedavi etmeye özenlice dewam ettim . Allah Kimseye bunu yaşatmasın allaha emanet kalınsağlıcakla

Son düzenleme:
dırb
nfrysmn nin belirttiği kişiler zihinsel gruptan girecekler ama, bunlara kim rakip olur😟 ne güzel adalet

Arkadaşlar yok öyle bedava rapor o eskidendi.Benim %62 raporum var ama beni dişardan görenler inanamıyor fakat içimizi bilen yok.

işin garibi her sınavda artıyor sınava giren kişi sayısı.

Onu gectim bize %40 alana kadar zorlayan doktor onlara nasıl veriyor tak diye raporu o kadar kolaymıymıs yani hayret ediyor insan.. flora19 bi bizi zorladılar herhalde :)

acı gerçek aynen zar zor aldım kimisi hiç vermiyo kimisi oran veriyo anlamış değilim bu doktorları

Sırf sınav için rapor alan çok var oteki kpssde yerleşme çok zor

Hakeden kazansın

Kesinlikle flora hanım ekpss için diyorlar ve emin olun 40 i bulamayacak birçok kişiyi 40 a tamamlıyorlar..

Benim 38di önceki zarzor tamamladım

Tek hastalık yetmiyo oda kulak hepatit var onu kpydurdum kç kez kimi doktor vermedi ensonki doktor verdi sağolsun

Hakem hastaneler daha iyi bilinçli

Şöyle söyleyeyim.Sözleşmeli öğretmenlik geldi.6 yıl çakılı.Alım sayısı azaldı.Üzerine bir de mülakatlar geldi...Eeeee millet engelli raporu almanın derdine düştü.

abim girecek şizofren ve normal girecek
eğr öyle gireceklerse bir soruşturmada iptal olur memuriyeti.

88 bin kişinin sınava başvurduğu belirlenmiş fakat araştırdım bulamadım hangi öğrenim düzeylerinden kaç kişi başvurmuş. Öğrenebilen varsa lütfen bizimle de paylaşsın :)

Her lafa inanmayın bence, zaten sınav sonucu açıklandığında orda kaç kişinin girdiğini kaçıncı olduğunuzu goruyosunuz, sınava odamlanin gerisi teferruat yani :) bilmek sizi öne ya da arkaya atmaz...

A partisi geliyo kendi adamini koyuyor
B partisi yine oyle.zaten engelli kolay kolay iş bulamazken hükümetlerde bunu yapıyorsa bizim vay halimize üstelik. işveren sağlam bile dayanamayacak işçi alıyor engelliden

Bu seneki sinavin adı akpss

Üst Alt