Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 ekpss yeni veya eski ortaöğretim -lise- müfradatlı kitap tavsiyeleriniz?

Mehmet3020

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaslar 2018 ekpss lise sınavlarını şimdiden nasip olursa hazırlanmak istiyorum ayrıca coğu arkadasımız da benim gibi bu soruyu merak ediyordur sınav icin tavsiye edebileceğiniz kitap denemeler yayınevleri vs neler var ? Bilgilendirirseniz sevinirim ...

Kardeşim, imkanın varsa ben youtubeden çalışmanı öneririm. Ben liseyi açıktan bitirdim okumak için okudum yani içi boş bi lise mezunuydum. Sınava o halimle girseydim 60 puan zor alırdım. 2 ay kala çalıştım. Sıfır matematik bilgisine sahiptim. Bi tek matematik için eğer iyi değilse matematiğin, antremanlarla matematik diye bi kitap serisi var 1. Kitabı alsan yeterli olur. Öğrendiklerini pekiştirmek için youtubeden buğra ayan diye bi adam var matematikle dalga geçiyo onu izle . 15 soruda 11 net yaptım ben 2 ay çalışmayla ve diğer sorularıda bilmediğimden yapamadım yani o konuları falan çalışamadım 2 ay kısa süre:) tarih dersini youtube den, İsem Yayımcılık ramazan yetkin hocayı izle müthiş hi tarih hocası çok soru tutturdu kpss de ve 10 İnkilap tarihi sorusunda 9 netim var o hoca sayesinde. Dediğim gibi internetten çalış emin ol daha başarılı olursun çünkü, hem bi dershane havası oluyo hemde tekrar tekrar izlersin başarılar kardeşim.

Smilemisty ayrıntılı ve güzel cevabın icin tesekkür ederim kardesim :)

Mehmet3020

kardesim ben murat egitim kurumlarını kitabından çalıştım ve ilk defa girdim 85 aldım atandım şuan göreve başlamayı bekliyorum sana tavsiyem konu anlatımda kitapların hepsınde konular aşagı yukarı aynı anlatılır çok sıkıntı olmaz ha varsa imkanın en az iki kaynaktan konu çalış ama herşey soru çözmakten geçiyor ne kadar çok soru ne kadar çok soru için kaynak o kadara iyi emin ol nereden çözersen çöz soru çöz gazate dergi deneme fark etmez

Cevabın icin tesekkürler ysrkrdmr simdi carsidan soracagim murat egitimin kitap fiyatlarini :)

ben senin yerinde olsam kitabı şimdi almam eger çalışmaya başlayacaksan zaten konular her kitapta aynı hiç ders kitabın yok mu kpss kitabın yok mu onlara çalış konuları bitir her dersi sınav konuların kesinleşince kitap al onunla pekiştir çünkü konular daha güncel olacaktır bel ki bir sürü değişiklik olacak şimdi ki aldığın kitapta çoğu bilgi olmayacak

Kpss kitabım var dediginiz gibi ilk konuları hakim olmalı sonra ekpss kitapları ile pekiştirmeli bu konular ne zaman kesinlesir bilginiz var mi
Bir de kitapcıya gittim o beni 2016 yargı yayınlarını tavsiye etti sizce nasıldir bu yayın evı...

Ben geçen yıl hem muratı aldım hem yargıyı yargıda biraz hatalı soru çoktu o yüzden yargıdan sadece konu çalıştım
konuları buluğun her kaynaktan çalışabilirsin sonuçta konu her yerde aynı aşağı yukarı şimdiden konulara başlarsan çok rahat edersin 6 ay kala falanda ekpss kitabı al konular daha güncel olur ama soru çözmeyi sakın bırakma ve konu tekrarını

vatandaşlık konuları değişecek gibi duruyo. bence şimdiden başlanırsa bıkar insan tekrar et tekrar et.. ben 1 tur bütün konuları bitirdim soru da çözerek. 6-8 ay kala başlıcam 3 tur daha baksam yeterli diye düşünüyorum. son 1 ay da deneme çözerim.

@ysrkrdmr bilgi verdiğin icin cok tesekkür ederim kardesim sagolasın dedigin gibi yöntem izleyecegim ....

@tkahveci86 dogru diyon da yetismiyor sonraya bırakırsak is gücten simdiden rahat rahat baslamak en iyisi gibime geliyor konu degisikligi kısmında ise bence tarih mat ve türkce gibi ana konular kolay kolay degismez degisse dahi 1-2 konu ekleme yaparlar ama diger konularda seninle aynı düsünceye sahibim...

bence ayrı ayrı al kardeşim her dersi
ben matta iyiyim ama murat ekpss lise/önlisans hiç iyi anlatmıyo
kitapta çözümünü anlatmadıgı soruları soruyo aman dikkat et

Ebru Asım

Biraz önce ekpss konu kitabı aldim yargı yayınların inceledigimde iyi gibi duruyor ama bakalım artık mat benim kötü biraz sıfırdan yardımci olabilecek bir kitap tavsiye edermisiniz ?

ben yargı yayınlarının konu kitabı ile çalıştım, benimde sıfır matematik olduğu için filozof yayınlarının çözümlü soru bankası ile hazırlandım 9 matematik sorusundan 8 ini yaptım ve 83 küsür alarak atandım. kolaylıklar dilerim.

Bilgi icin tesekkür ederim @Asi1Kalp bu birazcik daha simdiden calısma konusunda istek uyandırdı size de yeni atandiğinız görev yerinizde başarılar dilerim Allah yüzünüzü kara cıkarmasın ...

2018 ekpss sınavına calısmak icin önceki yılların kitapları olan arkadaslar var mi ?

Merhabalar arkadaslar malum 2017 ekpss 2 atamalar temmuz gibi yapılacak bu yüzden de ben 2018 yılında yapılacak ekpss sınavına calısmak istiyorum acaba kazanan arkadaslarımdan rica etsem önceki ekpss sınavları ile ilgili ellerinde materyaller (kitap soru cevap kitapıkları test denemeler ) var mı ? Yararlanmamız acısından vermrk isteyen arkadaslarımı rica ediyorum,,, ortaögretim den gorecegim simdiden ilgilendiginiz icin tesekkur ederim atanan arkadaslarima da. Basarılar dilerim bize de nasip eder insallah Allahım ....

Kitap seçimi elbette ki önemli ama benim tavsiyem her insanın anlama durumu kişiden kişiye değişir. Bunun için git kitapçıya kitap içeriğine bakarak al
Şimdi buradan herhangi bir kitap ismini vermek sizi yanıltabilir
Örneğin matematik dersi için herkesin temeli aynı değildir. Sen çok kolay anlarsın belki ben hiç anlamam

Arkadaslar ben lisans olarak girdim.konular aynı zorluk derecesi farklı oluyor sadece. Eğer konuyu ayrıntılı öğrenmek istiyorsanız yargı konu anlatımı alın. Yargının soru bankasını almayın. Soruları çok çok ust derece zor ekpss de o kadar zor sorular gelmiyor. Soru Bankası olarak ihtiyaç ve beyaz kalem çok güzel. Tarih de sıkıntısı olan arkadaşlar tarihin pusulası var. Kesinlikle ve kesinlikle onu almanızı tavsiye ediyorum. Küçük notlar şeklinde x yayınlarının ders notları var ondan Coğrafya tarih ve Vatandaşlık çalışabilirsiniz. Kendinizi çok kasmayin gerçekten o kadar da zor bi sınav değil. ( Az da olsa temeli olanlar için söylüyorum.)

EKPSS Kitap Önerisi

Arkadaşlar EKPSS kitap önerisi olan var mı ? Ortaöğretimden gireceğim. KPSS Kitaplarını tercih etsek olur mu. ? Yani arada bir fark var mı.

Üst Alt