Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS tercihleri ne zaman yapılacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Phoenix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rıskat çıkmamasına üzüldüm ama olsun kısmet bi dahakine
önünde inşallah uzun bir hayat var bi dahakine umarım çıkar canını sıkma
ben şuan dışardayım eve gittiğimde bakacam çıkmış mı diye

Ilk öğretim (ortaokul) den atanan var mi arkadaşlar kura ile

Arkadaşlar lisans mezunuyum elimde tüm branşlardan oluşan soru bankaları var. Eğer isteyen olursa gönderebilirim.

NOT: Kaynakların hemen hemen hepsi işaretlenmiş, çizilmiş, karalanmış yani hunharca çalışılmıştır. :)

Ben 2018'de ilk kez ekpss'ye girdim ve ilk kez tercih yaptım kafama takılan bazı şeyler var, bilen arkadaşlar cevap verebilirlerse memnun olurum, kuraya katılanlar da ekpss'ye giriyor mu (sanırım giriyorlar, emin değilim) kuraya katılanların kadroları ile ekpss tercih yapanların kadroları aynı listede mi yer alıyor ayrı mı? En küçük yerleştirme puanlarında sadece ekpss ile tercih yapanların puanları mı yer alıyor yoksa kuraya katılanların puanları da mı var?

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt