kafadan attım400 yaptım
![]()
300 yaptım ben galiba
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
kafadan attım400 yaptım
![]()
orada kısa kenar 10 uzun kenar 30 çıkıyor. alan da uzun kenarla kısa kenarın çarpımı olduğu için cevap 300 yaptım tabi yanlış değilsekafadan attım400 yaptım
![]()
orada kısa kenar 10 uzun kenar 30 çıkıyor. alan da uzun kenarla kısa kenarın çarpımı olduğu için cevap 300 yaptım tabi yanlış değilse ��
64 yazıyordu uzun kenar kısa kenarlarının carpımı falan soruyu tam okumadımda![]()
2/14-3/7 = ? vrdı
bı soruda b)1/2 c)1/3 a)1/5 tam hatırlamıyorum b>c>a cevabı buydu sanırım
belediye amiri kaymakam değil mi yoksa ben mi yanlış yapmısım
Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.
Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.
Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.
Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.
Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.
Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.
Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.